Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa mai locuiasca alaturi de fratele lui si de Kate Middleton! Au decis sa se mute si e scandal urias in casa regala! Totul a pornit de la Meghan

Publicat: 26 Nov. 2018, 10:03 Vedete

Regina Elisabeta inca nu a avut nicio reactie pe aceasta tema, dar se pare ca neintelegerile dintre nepotii ei ies pentru prima data la iveala.

Harry si Meghan Markle nu vor sa mai locuiasca alaturi de fratele lui si de Kate. Drumurile Prinților Harry și William se despart. Căsnicia Ducelui de Sussex cu Meghan Markle i-a grăbit acestuia decizia de a pleca de la Palatul Kensington.

Motivul oficial pe care familia regala l-a anuntat este ca cei doi vor sa-si creasca viitorul copil departe de luxul de la Palatul Regal si vor sa aiba o viata de familie cat mai obisnuita. Dar asta nu e tot, surse din apropierea casei regale sustin ca Harry este „cam dictatorial” iar Meghan „obtine mereu tot ceea ce vrea”. Asa ca zvonurile sunt clare, familiile celor doi nu prea se mai inteleg, iar Meghan l-a convins pe Harry sa se mute de langa fratele sau si sotia lui. În prezent, ei locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar niciodată nu și-au pus problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casă a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere, înconjurat de vegetație. Până când Harry și Meghan se vor muta, la conac se va munci din greu pentru diverse lucrări de renovare. Cei doi își doresc să-și amenajeze și o sală de gimnastică și un studio pentru yoga, marea pasiune a lui Meghan.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Nov. 2018, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă