Ricky Jay a murit. Actorul s-a stins la 72 de ani, lasand fani indurerati in urma lui

Publicat: 25 Nov. 2018, 17:35 Vedete

Vesti proaste in lumea filmului dupa ce ieri a murit si regizorul Nicolas Roeg, din Anglia.

Ricky Jay a murit la varsta de 72 de ani. A fost unul dintre cei mai talentati magicieni ai vremii sale. Vestea decesului actorului a fost publicata de The Hollywood Reporter. „A fost ca nimeni altul. Nu vom mai vedea vreodată pe cineva atât de apreciat ca el„, a declarat managerul său, Winston Simone, din Los Angeles.

Ricky Jay a avut aparitii ca Magnolia” (1999) ca narator, „Tomorrow Never Dies” (1997) în rol de terorist cibernetic, şi în „Boogie Nights” (1997).

Ricky Jay a murit la 72 de ani


El a apărut de mai multe ori în filmele lui David Mamet: „House of Games”, „Homicide”, „Things Change”, „Spanish Prisoner”, „State and Main”, „Heist”. A avut numeroase roluri în seriale de televiziune, inclusiv în „The X-Files” şi „Deadwood”.

Jay a oferit consultanţă pentru mai multe filme. Între acestea figurează „Ocean’s Thirteen”, „The Prestige” şi „The Illusionist”. La fel şi pentru „Mission: Impossible – Rogue Nation”.

Jay şi dragostea lui pentru magie au reprezentat subiect de film în 2012, „Deceptive Practice: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay”.

Publicat: 25 Nov. 2018, 17:35 Vedete
Pe aceeași temă