Gordon Ramsay a devenit tata pentru a cincea oara! Sotia lui a nascut un baietel perfect sanatos

Publicat: 05 apr. 2019, 12:17 Autor: Simona Vedete

Veste mare in familia lui Gordon Ramsay, fiindca tocmai a venit pe lume al cincilea membru, un frumos baietel.

Cheful in varsta de 52 de ani si sotia sa, in varsta de 44 de ani au dezvaluit numele bebelusului, fiind vorba despre Oscar James Ramsay si au postat cateva poze cu micutul pe retelele sociale.

„Dupa trei Bafta si un Emmy…in sfarsit am castigat un Oscar. Va rog sa-i urati ‘Bun venit’ lui Oscar James Ramsay, care a venit pe lume la ora 12:58 astazi, la timp pentru pranz” a scris Gordon Ramsay pe Instagram.

Gordon Ramsay a devenit tata pentru a cincea oara

Gordon Ramsay a devenit tata pentru a cincea oara

Oamenii i-au apreciat postarea si au sarit cu felicitarile, familia sa fiind una dintre cele mai apreciate din Anglia, Gordon fiind extrem de popular si iubit de poporul britanic.

Cuplul mai are patru copii, Mega (21 de ani), Matila (17 ani) si gemenii Jack si Hollie (19 ani). Cheful premiat cu stele Michelin, cunoscut pentru temperamentul vulcanic, a facut deja un cont de Instagram pentru bebelusul sau recent nascut.

Oscar are profilul facut de parintii sai, si chiar daca nu exista momentan nicio postare, are deja 1.8k de urmaritori. Gordon Ramsay a anuntat de Anul Nou ca sotia sa, cu care este impreuna de 23 de ani, este insarcinata din nou, potrivit The Sun.

Anuntul a fost facut printr-un clip video cu toti membrii familiei, si imediat dupa ce a spus traditionalul „La multi nai!”, acesta a indreptat camera video spre burtica sotiei sale, dezvaluind sarcina acesteia.

Publicat: 05 apr. 2019, 12:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă