Gordon Ramsay o sa devina tata pentru a 5-a oara! Sotia lui va naste cat de curand

Publicat: 01 ian. 2019, 16:12 Autor: Simona Vedete

Gordon Ramsay si sotia sa, Tana Ramsay, asteapta venirea pe lume a celui de-al cincilea copil, iar anuntul a fost facut pe Instagram.

Tara, in varsta de 44 de ani, are deja o burtica destul de mare, ceea ce inseamna ca nu mai este mult pana va aduce pe lume cel mai nou membru al familiei.

In videoul postat chiar de Tara, familia Ramsay ureaza „La multi ani” cu ocazia intrarii in anul 2019, insa toti au pe fata un zmabet conspirativ.

Cireasa de pe tort vine la final, pentru ca Tara, dupa ce ureaza clasicul „La multi ani” isi dezvaluie burtica de graviduta, care dupa dimensiune, pare cel putin in luna a saptea de sarcina.

Gordon Ramsay o sa devina tata pentru a 5-a oara

Gordon Ramsay o sa devina tata pentru a 5-a oara

Faimosul chef poate fi auzit pe fundal cum rade, simtindu-se extraordinar in timp ce filmeaza indeaproape burtica sootiei sale, iar bucuria lui este contagioasa.

Celebrul cuplu au pana acum patru copii, Megan 21 de ani, Matild, 17 ani si gemenii Jack si Holly, 17 ani. Toti aapr in video, sarbatorind marea veste.

Dupa cum era de asteptat, fanii au inceput sa le transmita sincere felitari, urandu-le numai de bine dar si nastere usoara Tarei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de All about the girl (@tanaramsay) pe

Publicat: 01 ian. 2019, 16:12 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă