Celebrul chef Gordon Ramsay este un părinte strict! De ce copiii lui nu vor moșteni niciun sfanț și ce reguli trebuie să respecte

Publicat: 18 ian. 2021, 11:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Celebrul chef Gordon Ramsay are o familie extrem de frumoasă, dar puțini știu faptul că bucătarul a impus reguli stricte pentru copiii lui.

Joacă rolul părintelui strict, iar acest lucru doar pentru a le oferi copiilor lui un exemplu. Cheful Gordon Ramsay are o familie frumoasă, o soție iubitoare și chiar se gândesc să facă și cel de-al șaselea copil. Însă nu mulți știu faptul că celebrul bucătar este un tată strict, care face ”armată” cu cei mici.

Celebrul chef Gordon Ramsay este un părinte strict. Ce reguli trebuie să respecte copiii lui

Bucătarul are aceleași reguli stricte ca și atunci când vine vorba de munca pe care o depune în bucătărie. Celebrul chef Gordon Ramsay și soția sa, Tana, au o fată de 22 de ani, Megan, gemenii de 21 de ani, Jack și Hooly, un copil de 19 ani, Tilly și pe micuțul Oscar, care s-a născut în aprilie 2019. Dar bărbatul de 54 de ani și soția sa, în vârstă de 46 de ani, se gândesc să devină părinți pentru a șasea oară. Totuși, bucătarul este un tată destul de exigent. Chiar el a declarat la un moment faptul că nu le va lăsa moștenire niciun ban, din teamă că ar putea să îi cheltuie ”fără cap„ și de multe ori i-a pus să ia zboruri la clasa economică, arată The Sun.

De asemenea, chef Gordon Ramsay le interzice copiilor săi să înjure și îi ”monitorizează” pentru a nu călca strâmb. De asemenea, nu acceptă ”free meals”, adică nu sunt integrați în cardul VIP unde celebritățile și copii lor ar putea primi mâncare gratis.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 18 ian. 2021, 11:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă