Bucurie mare! Soția celebrului chef a născut cel de-al șaselea copil, la 49 de ani

Publicat: 20 nov. 2023, 10:37 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Bucurie mare! Soția celebrului chef a născut cel de-al șaselea copil, la 49 de ani. Soția bucătarului Gordon Ramsay a născut cel de-al șaselea copil. În ciuda faptului că în vara anului următor va împlini vârsta de 50 de ani.

Tana Ramsay a adus pe lume, în mare secret, cel de-al șaselea bebeluș al familiei, după o sarcină care nu a fost ușoară deloc. Asta dacă ar fi să ținem cont de declarațiile ei.

Bucurie mare! Soția celebrului chef a născut cel de-al șaselea copil, la 49 de ani

„Au fost 9 luni groaznice, dar am reușit și am fost binecuvântați cu acest mic bebeluș. Familia Ramsay este cu siguranță completă. Jesse James Ramsay te iubim atât de mult ❤️”, a scris și mămica pe Instagram.

Celebrul bucătar care și-a câștigat faima la nivel internațional este în culmea bucuriei de când a aflat că va deveni tătic încă o dată. Micuțul a fost întâmpinat cu multă bucurie și a primit un nume cu multă rezonanță.

„Ce cadou de zi de naștere minunat – bine ai venit Jesse James Ramsay! (…) 3 băieți, trei fete. Gata”, a scris Gordon Ramsey.

Vestea i-a surprins și pe fanii bucătarului, mai ales că acesta a decis împreună cu familia lui să țină sarcina secretă, iar marea dezvăluire să aibă loc abia după venirea pe lume în siguranță a bebelușului.

Soția bucătarului Gordon Ramsay a născut cel de-al șaselea copil, la 49 de ani

În prezent, soții Ramsay se bucură de familia lor numeroasă, formată din trei fete și trei băieți. Cei doi au întâmpinat venirea pe lume a primului lor copil în anul 1998, atunci când s-a născut fiica lor cea mare, Megan Ramsay, în vârstă acum de 25 de ani.

Următorii născuți, la doar un an distanță, au fost gemenii Holly Anna Ramsay și Jack Scott Ramsay.

Tot la un an distanță a venit pe lume și cea de-a treia fiică a lor, Matilda, chiar de ziua de naștere a bucătarului, scrie demamici.ro.

„Sunt cel mai norocos tată din lume să pot să îmi împart ziua de naștere cu această tânără superbă. La mulți ani, draga mea! Te iubesc!”, a scris Gordon Ramsay în dreptul unei fotografii cu fiica lui Matilda, în vârstă de 22 de ani, pe 8 noiembrie.

În anul 2016, Tana Ramsay a suferit o pierdere de sarcină, însă trei ani mai târziu, minunea avea să se întoarcă în familia lor. În anul 2019 s-a născut al cincilea lor copil, fiul lor Oscar James Ramsay.

Publicat: 20 nov. 2023, 10:37 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă