Gimnasta Simone Biles a reusit ‘saritura imposibila’ si a scris istorie! VIDEO

Publicat: 12 aug. 2019, 21:01 Autor: madalina m. Life

Moment unic in gimnastica mondiala, dupa ce sportiva Simone Biles a reusit sa execute perfect o saritura considerata imposibila.

Simone Biles a facut saritura imposibila, in weekend, la campionatele nationale din SUA. A reusit sa execute doua elemente considerate extrem de dificile.

Este cu adevarat o premiera in gimnastica, pentru ca nici barbatii nu se incumeta sa incerce astfel de sarituri. Se pare ca gimnasta de culoare, originara din Statele Unite ale Americii a reusit astfel imposibilul! Momentul poate fi urmarit si in filmuletul din continuarea articolului.

Simone Biles a reusit ‘saritura imposibila’

Gimnasta Simone Biles a reusit 'saritura imposibila' si a scris istorie

Astfel ca, Simone Biles a devenit prima gimnasta din istorie care a reusit o saritura tripla-dubla la sol. Sportiva de 22 de ani a realizat elementul complicat pe care nici barbatii nu-l executa de obicei.

Tanara a executat elementul la prima diagonala si a aterizat pe o saltea asezata peste sol. Este o practica permisa la competitiile din SUA, pentru a fi evitate accidentarile. „Omeneste, este imposibil”, a fost comentariul unui iubitor de gimnastica de pe Twitter. Filmuletele cu sportiva cand a executat elementul complex s-au viralizat rapid.

Simone a mai reusit o performanta uluitoare, cea de coborare de pe barna cu saritura Silivas. Elementul poarta numele gimnastei romance Daniela Silivas.

Sportiva a castigat al saselea titlu national din cariera ei, la individual compus, din SUA, stabilind astfel si un nou record. „Este intr-o alta liga”, au comentat iubitorii de gimnastica, dar si cei care s-au aflat la competitia din SUA.

Video cu saritura imposibila!

Rezultatele sunt cu atat mai impresionante deoarece la startul competitiei, Simone a dezvaluit ca a fost abuzata de catre medicul Larry Nassar. Tanara a izbucnit in plans in fata jurnalistilor sportivi cand a vorbit despre acest subiect extrem de sensibil.

sursa: unilad.co.uk

O gimnasta a cazut direct in cap la aterizarea de pe barna

Publicat: 12 aug. 2019, 21:01 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă