Socant! O gimnasta a cazut direct in cap la aterizarea de pe barna. Toata lumea a crezut ca si-a rupt coloana VIDEO

Publicat: 02 May. 2018, 14:00 Life

Micuta gimnasta a fost la un pas de un accident oribil care era sa o coste intreaga cariera.

O gimnasta a cazut direct in cap la aterizarea de pe barna. Morgan Hurd are doar 16 ani si este o gimnasta renumita in SUA. Accidentul groaznic s-a produs in timpul unui concurs din Medellin, un oras celebru din Columbia.

Gimnasta care a iesit pe locul 2 pe general la toate probele, a aterizat direct in cap la coborarea de pe barna dupa o serie de exercitii extrem de complicate. Tanara a ramas acolo cu gatul intr-o pozitie care a socat pe toata lumea.

Ulterior, s-a ridicat si toata sala a rasuflat usurata. Medicul echipei a analizat-o atent si, initial, i-a dat unda verde sa poata continua competitia pentru a doua zi, dar ea a decis sa se retraga din concurs.

O gimnasta a cazut direct in cap la aterizarea de pe barna

Gimnasta medeliata cu aur anul trecut la Montreal face parte si din lotul natioanl al SUA de gimnaste, iar exercitiul executat de ea la barna a fost foarte bun, pana in momentul aterizarii.

Saltul de la final, care era sa-i fie fatal, a ridicat-o la aproape 2 metri in aer si de acolo a plonjat direct cu capul in jos, pe saltea. Desi a fost capabila sa se ridice singura si sa efectueze salutul de final, Morgan ulterior s-a impiedicat si a cazut. A acuzat ameteli si pierderi ale echilibrului, acesta fiind si motivul pentru care a decis sa se retraga din concurs.

“Dupa accidentul de ieri, impreuna cu medicii, am decis ca cel mai bine pentru mine este sa nu mai particip la probleme de maine. Oricat de greu mi-ar fi sa accept aceasta decizie, totusi nu uit ca cel mai important pentru mine este sa ma intorc acasa fara accidentari si sa-mi continui antrenamentele”, a scris ea pe Twitter.

Publicat: 02 May. 2018, 14:00 Life
Pe aceeași temă