Drama trăită de gimnasta Verona van de Leur! Un accident a dus-o până în punctul de a se sinucide, apoi s-a apucat de videochat

Publicat: 06 May. 2020, 11:49 Arhiva

E o frumusețe rară, are un corp de invidiat, a fost de succes, dar calea pe care a luat-o ulterior i-a stricat imaginea. Gimnasta Verona Van de Leur are o poveste de viață dramatică!

Gimnasta de origine olandeză, care este recunoscută la nivel internațional pentru performanțele sale, are o poveste de viață cutremurătoare. La vârsta de 22 de ani, gimnasta a suferit un accident grav și a fost nevoită să se retragă din această lume. După aceea, a avut intenția de a se sinucide și ulterior a devenit actriță de filme pentru adulți, arată dcnews.ro.

Tot ce s-a întâmplat în viața ei este demn de un scenariu de film. Când avea 5 anișori, ea a avut primele ore de gimnastică. La vârsta de 14 ani, Verona a devenit o gimnastă mare și a luat 2 medalii la Campionatele Europene ale junioarelor și ulterior medalii la Campionatele Europene, Mondiale și Cupa Mondială. La 17 ani, în 2002, a fost desemnată cea mai bună sportivă din Olanda.

La 22 de ani, gimnasta s-a retras din mediul acesta, în urma unei accidentări. Părinții au dat-o afară din casă, neînțelegând decizia pe care a luat-o.

„Pentru părinții mei banii erau mai importanţi decât propria lor fiică. Am încercat încuietorile, aveam cheie pentru că locuiam acolo, şi nu au mers. M-am gândit că e o greşeală, iniţial. Ei nu au răspuns, nu au deschis şi ulterior mi-am dat seama că nu mai eram binevenită acolo”, a declarat Verona, citează CNN.

Ulterior, gimnasta și-a dat tatăl în judecată și l-a chemat în instanță. A primit 100.000 de dolari. I-a cheltuit cu iubitul și au ajuns să locuiască în mașină și furau din magazine mâncare. Din disperare, Verona a ajuns să şantajeze doi amanţi, motiv pentru care a stat 72 de zile în închisoare.

„Ştiu că nu a fost în regulă şi regret că nu am găsit altă opţiune ca să fac rost de mâncare. Poate e mai bine că am fost pedepsită să stau 72 de zile la închisoare ca să realizez că am greşit”, a mai spus ea.

Apoi, gimnasta s-a apucat de videochat: ”Am văzut-o ca pe o oportunitate. Era un contract mare, aşa că simţeam că pot să construiesc ceva, să-mi încep afacerea. Am început ca model pentru web. Nu era contact fizic. Nu eram obişnuită să pozez nud atunci”.

A vrut să se sinucidă: „Am mers lângă şina de tren şi am numărat de la 10 la 0 şi nu am sărit”. La 34 de ani, gimnasta a realizat că trebuie să se bucure de viață. Este de 13 ani cu iubitul ei într-o relație.

 

Publicat: 06 May. 2020, 11:49 Arhiva
Pe aceeași temă