Cum arată Nadia Comăneci la 59 de ani! Ce schimbată este marea fostă gimnastă!

Publicat: 06 Apr. 2021, 15:13 Vedete

Nadia Comăneci și-a surprins fanii și admiratorii când a apărut într-o ipostază inedită pe rețelele de socializare.

Are 59 de ani și încă un corp de invidiat însă este aproape de nerecunoscut. Nadia Comăneci s-a afișat total schimbată pe social media, atunci când a apărut într-o poză realizată cu ocazia Paștelui Catolic.

Fosta mare gimnastă a petrecut Paștele Catolic împreună cu familia ei în America. Nadia Comăneci a imortalizat astfel momentul și s-a pozat cu ouăle de Paște, la colorarea cărora și-a adus contribuția și fiul său, Dylan, un adevărat ajutor de nădejde în pregătirea mesei pentru sărbătoare.

Nadia Comăneci și-a schimbat look-ul de Paște și a fost aproape de nerecunoscut. Vedeta a optat să se asorteze la tradiționala poză de Paște cu o pălărie de colecție care o duce cu gândul la competițiile pe care le-a avut în cariera sa de gimnastă.

“Această pălărie legendară este parte din uniforma  din 1976 de la Jocurile Olimpice… Paște Fericit! Ouăle sunt desenate de Dylan” , a fost mesajul celebrei Nadia Comăneci pentru admiratorii săi.

A trecut de la gimnastică la actorie!

Nadia Comăneci a debutat în lumea cinematografiei, primind un rol în filmul Full Out 2: You Got This!. Filmul, care apare pe Netflix, spune povestea unor gimnaste care se luptă să câștige cel de-al doilea Campionat Național de Gimnastică.

Când a luat marele 10!

La vârsta de 13 ani, Nadia Comăneci a câștigat 3 medalii de aur și una de argint în Norvegia, la Campionatele Europene. Un an mai târziu, frumoasa gimnastă care muncea din greu pentru a fi cea mai bună, a obținut zecele perfect la Jocurile Olimpice de Vară, organizate la Montreal, Quebec, scrie antena1.ro.

 

 

 

Publicat: 06 Apr. 2021, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă