Diana Bulimar isi lanseaza cartea biografica: „Am scris acolo despre toate poznele, inclusiv din scoala si din gimnastica”

Publicat: 16 Sep. 2019, 13:38 Vedete

Fosta gimnatica isi traieste visul cu ochii, fiindca, in scurt timp, cartea sa biografica va fi in librariile din toata tara.

Diana Bulimar isi lanseaza cartea biografica. Lansarea cartii „Povestea lui Didi” va avea loc in cadrul Targului de carte Gaudeamus, desfasurat in luna noiembrie.

Inca de mica, Diana a iubit cartile, si isi facea timp sa citeasca chiar si cand avea antrenamente interminabile la lot, astfel ca aceasta carte vine ca un bonus pentru ea.

Diana Bulimar isi lanseaza cartea biografica

„Aștept să scot o carte biografică – cum am evoluat din punctul zero până acum. Sincer, eu cred că o acțiune duce la o alta. Am plecat voluntară ca speaker motivațional pentru copii din sate și orașe defavorizate.

Am început să le vorbesc despre literatură, despre cât de bine este să înveți să vorbești, pentru ca mai apoi să poți să vorbești într-un grup mult mai mare de oameni. S-a întâmplat acum un an și ceva.

Mi-a plăcut foarte mult să vorbesc în engleză, le-am spus copiilor cât de bine este să vorbești și alte limbi, apoi m-am transferat doar pe partea de a citi, pentru că ne-am dat seama că avem un deficit destul de mare.

Apoi, mi s-a și oferit oportunitatea de a scrie o carte despre lucrul acesta și despre viața mea. Cartea este gata, abia aștept să iasă. Am scris acolo despre toate poznele, inclusiv din școală și din gimnastică, dar și despre momente importante din viața mea, care m-au făcut omul care sunt astăzi.

Am povestit și despre momentul în care m-am accidentat prima dată. E un capitol destul de mare și de dezvoltat legat de cum să nu renunți la visurile tale, să fii tu în continuare și să faci ceea ce-ți place” a spus Diana Bulimar pentru Libertatea.

Publicat: 16 Sep. 2019, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă