Tatal Andreei Balan, declaratie surprinzatoare la nunta fiicei sale: „E un eveniment unic in viata”

Publicat: 16 Sep. 2019, 12:46 Vedete

In decursul zilei de ieri, Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

Tatal Andreei Balan, declaratie surprinzatoare. Zi plina de emotii pentru Andreea si George, care au avut un duble eveniment ieri: botezul mezinei Clara Maria si cununia lor religioasa.

Au fost foarte multi invitati la eveniment, insa unul dintre acestia a fost neasteptat, fiind vorba despre tatal Andreei, multi crezand ca nu o sa fie prezent in ziua cea mare a fiicei sale.

Tatal Andreei Balan, declaratie surprinzatoare

Tatal Andreei Balan, declaratie surprinzatoare

Asta pentru ca, la starea civila, Sandel Balan nu a fost prezent. Insa acum nu putea lipsi sub nicio forma, iar acesta a fost vizibil emotionat in timpul ceremoniei religioase.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele” a spus Sandel Balan, potrivit Click!.

Acum ceva timp, Andreea Balan si-a acuzat tatal ca uneori se folosea de mici batai pentru a o face sa asculte, pe vremea cand Sandel era impresarul trupei Andre.

Insa tatal Andreei a negat mereu acuzatiile, si a spus ca situatia nu a stat deloc asa: „Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoare” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 16 Sep. 2019, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă