Gigi Becali, donații de milioane către spitalele din România

Publicat: 18 Mar. 2020, 10:36 Vedete
Gigi Becali, donații de milioane către spitalele din România

Românii se solidarizează în fața pericolului nevăzut numit coronavirus! Gigi Becali este unul dintre oamenii care se implică serios în lupta împotriva coronaviruslui.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că a cerut startul producţiei de măşti şi halate la o celebră fabrică din România.

Becali a povestit cum a ajutat Spitalul Matei Balș, din capitală, și a anunțat ce planuri are în continuare.

”Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Gigi Becali, donaţii de 100.000 de euro la Matei Balş

Conducătorul roş-albaştrilor dezvăluise, în urmă cu două zile, că a donat până în prezent suma de 100.000 de euro către Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, condus de medicul Adrian Streinu Cercel.

”Eu am o relație cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul și am zis ca da. Există o listă oficială a spitalului Matei Balș cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis ca plătesc câte 5.000 de măști pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a afirmat Gigi Becali la România TV.

„Ce să fac eu cu banii, dacă semenii mei sunt bolnavi? Cel mai important fac rugăciune în fiecare zi pentru semenii mei. Doar de la Matei Balș mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relații cu domnul Streinu Cercel.

Dar dacă va mai fi nevoie și în altă parte în București sau în țară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balș de când cu virusul ăsta”, a încheiat Becali.

Publicat: 18 Mar. 2020, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă