Giga Hagi, dat in judecata de Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic? Ce se intampla intre cei doi grei ai fotbalului

Publicat: 26 Jun. 2019, 12:07 Vedete

Ivan Savvidis (60 de ani), patronul miiardar al lui PAOK Salonic, ar intenționa să îl dea în judecată pe Gheorghe Hagi, după ultimele declaraţii.

Giga Hagi, dat in judecata de Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic? Se pare ca de vina sunt ultimele declaratii făcute de „Rege”. In ele, Gica Hagi l-a criticat pe Răzvan Lucescu în urma calificării României U21 în semifinalele Campionatului European.

Potrivit gazzetta.gr, Ivan Savvidis plănuieşte să-l dea în judecată pe Hagi. Acesta crede ca e nedrept modul în care Regele a vorbit despre antrenorul său de la PAOK. Fiul patronului, George Savvidis, ar fi postat un mesaj cu subînţeles pe Instagram: „Timpul meu, banii mei, familia mea se respectă. Nu te juca cu ele!”

Giga Hagi, dat in judecata de Ivan Savvidis?

Totul a plecat de la declaraţiile lui Gică Hagi făcute după România U21 – Franţa U21 0-0. Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că Răzvan Lucescu declarase că naţionala de tineret nu poate reprezenta generaţia care poate fi salvarea românesc şi că doar cinci sau şase jucători din actuala echipă a lui Mirel Rădoi vor reuşi să evolueze la cel mai înalt şi să formeze un grup puternic. Hagi i-a transmis lui Lucescu Jr. „să meargă la pistolarul lui”, făcând referire la momentul în care Ivan Savvidis a intrat cu o armă pe teren.

„(…)Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK, Ivan Savvidis) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate.

A greşit flagrant faţă de aceşti copii. Taică-su a jucat în generaţia anilor ’70, în anii ’80 am avut o generaţie care a câştigat Champions şi a făcut performanţe foarte mari.

Şi în anii ’90 a fost altă generaţie care ne-a dus la Campionate Mondiale şi Europene. Pentru el e greu să înţeleagă acest lucru sau probabil nu îi convin performanţele care se obţin”, a declarat Hagi, luni seară, la TelekomSport.

Cum arata Kira Hagi. Fiica lui Gheorghe Hagi are 22 de ani si e actrita

Gica Hagi si Razvan Lucescu, la cutite!

Reacţia lui Hagi vine după declaraţiile lui Răzvan Lucescu de la Pro X, dinaintea meciului cu Franţa, care a adus calificarea tricolorilor U21 în semifinalele turneului final: „Nu, generaţia asta nu poate fi salvarea fotbalului românesc. E doar o speranţă, o situaţie de moment. Cum noi nu suntem în măsura de a avea performanţe cu echipele de club, cu echipa nationala mare, ne legăm foarte tare de această naţională de tineret.

Gica Hagi, accident auto periculos! Antrenorul a trait spaima vietii sale

Dar naţionala de tineret nu înseamnaă fotbalul românesc. După acest turneu, fiecare jucător o va lua pe un drum. Poate fi dusă această naţională, toată, la naţionala mare şi poate obţine rezultate la nivelul naţionalelor mari? Nu! A, că dintre aceşti jucători, 5-6 vor forma un grup puternic şi poate că acest grup poate aduce calificări echipei naţionale, da. Asta se poate întâmpla.

Sunt emoţionat că sunt atâţia români la turneul final. E echipa naţională cea mai iubita la acest moment. E aspectul cel mai frumos şi dătător de speranţe”.

Gafa uriasa a lui Hagi despre fiul sau, Ianis: „Ma bucur pentru el ca A MURIT! Doamne…”

Publicat: 26 Jun. 2019, 12:07 Vedete
Pe aceeași temă