Gafa uriasa a lui Hagi despre fiul sau, Ianis: „Ma bucur pentru el ca A MURIT! Doamne…” Ce a vrut, de fapt, sa spuna Regele?! VIDEO

Publicat: 01 nov. 2018, 14:43 Autor: D. C. Vedete
Gafa uriasa a lui Hagi despre fiul sau, Ianis: Ma bucur pentru el ca A MURIT! Doamne... Ce a vrut, de fapt, sa spuna Regele?! VIDEO

Regele fotbalului tocmai si-a mai dat un autogol lingvistic, iar de data asta toata lumea a ramas socata cand l-a auzit spunand asta cat se poate de clar.

Gafa uriasa a lui Hagi despre fiul sau, Ianis: „Ma bucur pentru el ca A MURIT! Gica Hagi a ajuns sa fie la fel de renumit pentru modul in care dribleaza limba romana pe cat era de renumit in trecut cand dribla adversarii pe teren.

Pe net circula de ani de zile filmulete cu el in care exprimarile regelui sunt cel putin greu de inteles, daca nu cumva de-a dreptul imposibile. Cea mai noua gafa pe care regele a facut-o cand a luat cuvantul la un microfon dupa meci a fost cand vorbea despre fiul sau.

Probabil de data asta mintea lui a mers mai repede decat a putin tine pasul cu discursul sau si a iesit ceva aproape macabru. Jurnalistul Radu Banciu a postat filmuletul pe Facebook si de ieri pana astazi are aproape 100.000 de vizualizari si mii de reactii.

Gafa uriasa a lui Hagi despre fiul sau, Ianis: „Ma bucur pentru el ca A MURIT!

Chiar si asa oamenii il scuza pe Hagi pentru cariera lui si pentru ceea ce face chiar si in prezent in fotbal si ii iarta greselile de exprimare.

Autorul maximei: „sa fie bine, ca sa nu fie rau!” a reusit de aceasta data un alt discurs care va intra in istorie: „Daca suntem bine pregatiti, daca suntem mai buni ca adversarul, daca o facem mai iute, suntem mai inteligenti, avem personalitate, poate sa se intample, de ce nu?” pana aici nimic neobisnuit pentru Hagi, dar partea si mai interesanta, acum vine.

Intrebat despre Ianis, fiul sau care a reusit sa marcheze 2 goluri din penalty, de fiecare data cu alt picior, Hagi a raspuns: ” El confirma, e o normalitate care el usor, usor si-a recapatat ritmul jocului, vede, simte, fotbal stia. E intr-o perioada foarte buna a lui, fericita si ma bucur pentru el ca A MURIT! Aa…. Doamne! A muncit!” a fost modul in care si-a incheiat Hagi interventia.

Publicat: 01 nov. 2018, 14:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×