Cum arata Kira Hagi. Fiica lui Gheorghe Hagi are 22 de ani si e actrita

Publicat: 13 dec. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Gheorghe Hagi este un tata mandru si fericit. Are doi copii care sunt plin de talent si extrem de frumosi.

Daca stiti despre Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, ca e jucator de fotbal, despre Kira ce stiti? Tanara a implinit 22 de ani si se afla in America unde incearca sa isi cladeasca un viitor. Dar cum mai arata Kira Hagi? E superba!

Fiica lui Gheorghe Hagi a plecat din tara de cativa ani. Vine in Romania in vacante, pentru a isi vizita rudele. In America, unde se afla de 4 ani, Kira Hagi studiaza Academia de Teatru și Film „New York” din Las Vegas. Este cea mai bună școală de practică în producția de film din lume.

Cum arata Kira Hagi la 22 de ani

Cum arata Kira Hagi la 22 de aniSi acum si-a facut debutul! Kira Hagi, de 22 de ani, va aparea in cadrul festivalului Anonimul 2014. Aceasta are un rol in pelicula ‘Bucuresti, te iubesc!’, productie realizata in 2017. Acum este implicata intr-o piesa de teatru la care si-a invitat toti prietenii sa fie in public.

Cum arata Kira Hagi la 22 de ani„Bună dimineața! Sunteți în București pe 20 sau 21 decembrie? Vă astept cu drag (și cu emoții!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori și dansatoare cum numai în filme vezi.

Cum arata Kira Hagi la 22 de aniȘi la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele… Iar despre rolul meu… Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastra”, a scris Kira pe Facebook.

Cum arata Kira Hagi la 22 de aniPiesa de teatru va avea loc pe 20 și 21 decembrie la orele 20:00, la Sala de Teatru a Colegiului Național Sf. Sava (Strada General H. M. Berthelot 23, București). Intrarea este liberă. Însă, Kira a precizat că pentru a prinde locuri, trebuie făcută rezervare.

Publicat: 13 dec. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×