Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Are 36 de ani si mereu cand se accesorizeaza cu o avere, isi ia si 5 bodyguarzi cu el! VIDEO

Publicat: 13 Dec. 2018, 13:39 News 3

Aurul pe care il tine mereu pe el la vedere are o valoare de peste 550.000 de dolari.

Tipul asta poarta mereu pe el 13 kilograme de aur! Bijuteriile valoreaza enorm! Bărbatul ăsta din Vietnam e obsedat de aur şi nu iese din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur!

Tran Ngoc Phuc, de 36 de ani, umblă numai cu cel puţin 5 bodyguarzi după el, ca să nu fie jefuit. Bărbatul ăsta din Vietnam nu pleacă din casă fără să pună pe el 13 kilograme de bijuterii de aur.

Tran Ngoc Phuc a devenit cunoscut după ce fotografii şi înregistrări video ale sale în care apare purtând un colier masiv, brăţări mari şi inele de aur au apărut pe reţelele de socializare din China şi Thailanda. Chiar daca pare greu de crezut toate accesoriile lui sunt din aur masiv si ajung sa coste peste 550.000 de dolari.

Desi se misca extrem de greu si ii este aproape imposibil sa foloseasca un telefon mobil vietnamezul nu se lasa si de fiecare data cand iese din casa isi etaleaza intreaga avere.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Dec. 2018, 13:39 News 3
Pe aceeași temă