Andreea Marin, suspecta de cancer? Vedeta a marturisit ce interventie si-a facut la coloana

Publicat: 13 Dec. 2018, 13:08 Vedete

In urma cu cateva saptamani, vedeta tv a fost supusa unei interventii chirugicale la coloana.

Conform click.ro, Andreea Marin ar fi fost suspecta de cancer. Vedeta a fost operata de medicul Dragos Zamfirescul si se afla in afara oricarui pericol. In prezent, se recupereaza dupa interventie si merge regulat la vizite, la medici.

Vedeta a mai fost operata la coloana in anul 2012. Atunci a fost internata intr-o clinica din Turcia. Acum, la 6 ani de la interventie, Andreea Marin s-a operat din nou la coloana. Din fericire, rezultatul biopsiei arata ca vedeta e in afara oricarui pericol.

„Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum… voi zbura!”, declara Andreea imediat după externare.

Andreea Marin, suspecta de cancer?

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu.

Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», ce are drept scop realizarea a 50 de operații complexe pro-bono. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin se simte bine dupa operatie

Andreea Marin, suspecta de cancer Vedeta a marturisit ce interventie si-a facut la coloana
Andreea Marin iese de la medic alaturi de fiica ei, Violeta. Foto: click.ro

„Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament.

Andreea Marin, suspecta de cancer Vedeta a marturisit ce interventie si-a facut la coloana
Andreea Marin adora perucile

Așa că mi-am regăsit confortul. Deocamdată lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care știe să ocolească mișcările care mi-ar forța zona cervicală. În rest, orice exercițiu e permis”, a declarat, pentru Click!, Andreea Marin.

Andreea Marin petrece sarbatorile in familie

Andreea Marin, suspecta de cancer Vedeta a marturisit ce interventie si-a facut la coloana
Andreea Marin merge la sala fara make up

„Întotdeauna petrecem sărbătorile în familie, cu sufletele dragi alături, cuvântul acasă capătă o semnificație deosebită când e vorba de luna decembrie. Nu e doar luna Crăciunului, ci și a zilelor noastre de naștere, vorbesc aici de mine și de fetița mea. Abia aștept să decorăm casa, curtea și brazii, să aprindem focul în cămin, să punem bucatele pe masă și să îi adunăm pe cei dragi la noi acasă”, a mărturisit Andreea Marin.

Publicat: 13 Dec. 2018, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă