Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Primele imagini cu bebelusul sau

Publicat: 13 Dec. 2018, 14:34 News 3

Saptamana plina de nasteri! Dupa ce Lucian Bute a devenit tatic luni, ieri, Dan Cruceru a devenit si el tata pentru a doua oara.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Fostul prezentator tv este in al noualea cer. Cristina Pocora, sotia lui, a nascut un baiat sanatos si frumos. Totul este ok cu mamica, dar si cu bebelusul, iar familia ii asteapta cat mai curand acasa.

Cristina Pocora a nascut al doilea copil al ei si al lui Dan Crucerul pe 11 decembrie, spre miezul noptii. Copilul a venit pe lume la Maternitatea Regina Maria. Alaturi de mamica a fost si Dan Cruceru, fostul prezentator tv.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara

La maternitate a fost prezenta si Sofia, surioara micutului bebe. Tanara a fost incantata sa isi vada fratiorul si nu l-a scapat din ochi nici macar o secunda. Famila este fericita, frumoasa si implinita. Fostul prezentator tv, devenit vedeta in mediul online cu numele ‘Tati cool’, a publicat primele imagini cu fiul sau.

„Suntem 4! Am făcut-o și pe asta! Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. „Corcodel”, căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a anunțat Dan Cruceru în mediul online.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Dec. 2018, 14:34 News 3
Pe aceeași temă