Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Primele imagini cu bebelusul sau

Publicat: 13 dec. 2018, 14:34 Autor: D. C. News 3

Saptamana plina de nasteri! Dupa ce Lucian Bute a devenit tatic luni, ieri, Dan Cruceru a devenit si el tata pentru a doua oara.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Fostul prezentator tv este in al noualea cer. Cristina Pocora, sotia lui, a nascut un baiat sanatos si frumos. Totul este ok cu mamica, dar si cu bebelusul, iar familia ii asteapta cat mai curand acasa.

Cristina Pocora a nascut al doilea copil al ei si al lui Dan Crucerul pe 11 decembrie, spre miezul noptii. Copilul a venit pe lume la Maternitatea Regina Maria. Alaturi de mamica a fost si Dan Cruceru, fostul prezentator tv.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara

La maternitate a fost prezenta si Sofia, surioara micutului bebe. Tanara a fost incantata sa isi vada fratiorul si nu l-a scapat din ochi nici macar o secunda. Famila este fericita, frumoasa si implinita. Fostul prezentator tv, devenit vedeta in mediul online cu numele ‘Tati cool’, a publicat primele imagini cu fiul sau.

„Suntem 4! Am făcut-o și pe asta! Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. „Corcodel”, căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a anunțat Dan Cruceru în mediul online.

Dan Cruceru a tinut sarcina sotiei secreta

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Primele imagini cu bebelusul sauInainte ca noul lor bebelus sa vina pe lume, Cristina Pocora a pierdut doua sarcini. Acest lucru i-a frant inima si a facut-o sa stea cu indoiala. Acesta este motivul pentru care acum, la a treia sarcina, au tinut totul secret.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Primele imagini cu bebelusul sau„După 18 săptămâni în care am ţinut totul ascuns, a venit momentul să spunem. Aşteptăm al doilea copil. Eu am ştiut că ea este gravidă înaintea ei. A făcut un gest pe care de obicei nu îl face.

Dan Cruceru a devenit tatic pentru a doua oara! Primele imagini cu bebelusul sauÎntre noi doi.. ne uitam la un film şi m-a pupat din senin. Şi eu i-am spus: du-te să îţi iei un test de sarcină că eşti gravidă. Au trecut atâtea săptămâni şi am ţinut totul pentru noi”, declara Dan Cuceru în urmă cu câteva luni, citat de click.ro.

Publicat: 13 dec. 2018, 14:34 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă