Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina! Ce a patit vedeta tv VIDEO

Publicat: 13 dec. 2018, 13:52 Autor: D. C. Vedete

Este insarcinata pentru a doua oara si, la inceputul anului 2019, Andreea Balan va deveni mama pentru a doua oara.

Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina! Vedeta a facut marturisirea pe vlogul ei. Andreea Balan a trecut prin clipe delicate in cea de-a doua ei sarcina. Aceasta risca sa nasca prematur daca nu renunta la dansul pe scena. Dupa cum bine stiti, vedeta face un show de nota 10 pe scena.

In timpul unui control, medicii i-au spus ca are probleme. Andreea Balan a avut uterul lasat. Orice miscare fizica mai intensa putea sa o faca pe vedeta sa piarda sarcina. Asa ca s-a oprit din dansat la 6 luni si jumatate de sarcina. In plus, cat a fost insarcinata cu Ella, artista a fost depresiva.

Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina

„Aveam o sarcină joasă, uterul pozițional mai jos și riscam să nasc prematur. Am decoperit lucrul acesta prin luna a cincea. Și doamna doctor mi-a spus: Mai dansezi până în luna a șasea cel mult, și iei o pauză. Dacă nu iei pauză, riști să naști pe scenă, să naști prematur. Așa că la șase luni jumate m-am oprit complet”, a povestit vedeta pe YouTube.

Andreea Balan nu mai e depresiva la a doua sarcina


Din fericire, la cea de-a doua sarcina, vedeta nu are probleme mari. Inca danseaza desi are aproape 7 luni de sarcina si nu ii mai este rau. Nu se mai simte depresiva si, la un moment dat, chiar uitase ca e insarcinata in timp ce dansa.

Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina! Ce a patit vedeta tv VIDEO„Mi-aşteptam sorocul pentru că dacă aş fi făcut efort, riscam să pierd sarcina. Am primit foarte multe mesaje de la diferite mămici care mă întrebau cum de pot să dansez în continuare la şase luni, şase luni jumate, ca acum sunt în 27 de săptămâni şi care este diferenţa între prima sarcină şi a doua sarcină?

Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina! Ce a patit vedeta tv VIDEOLa mine cel puţin este o diferenţă foarte mare, foarte mare. (..) La a doua sarcină mă simt mult mai bine decât la prima. La prima sarcină mă simțeam destul de greoaie, acum am luat 6, 7 kg și mă simt ca un fulg. Am avut un concert și pot în continuare la 6 luni jumate să dansez.

Andreea Balan, la un pas sa piarda sarcina! Ce a patit vedeta tv VIDEO La prima sarcină nu puteam să fac asta. Acum nu am deloc grețuri. Corpul este deja obișnuit, știe ce urmează deja. Mă simt mult mai bine și de aceea pot să dansez în continuare. Pentru că psihic mă simt mult mai bine, nu am de ce să fiu stresată. Clar că nu o să exagerez, nu fac prize și acrobații, le fac colegele mele pe acestea”, a mai dezvăluit Andreea.

Publicat: 13 dec. 2018, 13:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă