Cea mai scumpa nunta din toate timpurile! Costa 100 de milioane de dolari, iar pe lista de invitati e si Beyonce VIDEO

Publicat: 13 dec. 2018, 11:56 Autor: madalina m. Life

Cea mai scumpa nunta a avut loc pe 12 decembrie, in India.

In aceasta tara e mare sarbatoare, pentru ca cel mai bogat om din Asia urmeaza sa ii dea mana fiicei sale unui miliardar. Mireasa, Isha, se va marita cu Anand, acesta fiind fiul miliardarului Ajay Piramal, iar cea mai scumpa nunta din toate timpurile a fost pusa la punct in detaliu.

Evenimentul grandios a fost estimat la suma de 100 de milioane de dolari, potrivit celor din echipa de planificare. Daca ar fi sa existe un termen de comparatie, cei care i-au „intrecut” pe miliardarii indieni au fost Printul Charles si Diana, cu 37 de ani in urma! Asta deoarece nunta lor ar fi costat 110 milioane de dolari.

Cea mai scumpa nunta din toate timpurile

Cel mai bogat om din Asia si-a maritat fiica, pe Isha, cu un tanar provenit tot dintr-o familie incredibil de instarita. Banii nu par sa fi reprezentat o problema pentru ei, ba din contra, au investit fara sa stea pe ganduri in nunta care va fi una memorabila.

Pe lista de invitati se numara si celebritatile internationale, cum ar fi diva americana Beyonce, alaturi de politicieni ca Hillary Clinton, dar si foarte multi oameni de afaceri. Lista ar fi una atat de lunga, incat a fost necesara o reala strategie pentru a-i caza pe toti.

In acest sens au fost inchiriate cel putin cinci hoteluri, de cate cinci stele fiecare, aflate in apropierea locului in care se va desfasura cea mai cea mai scumpa nunta din toate timpurile. Ceremonia se va desfasura in palatul Antilie, de 27 de etaje, din Mumbai, iar evenimentele de dupa acel moment se vor desfasura in oras.

Potrivit mediei locale, mai mult de 100 de zboruri vor duce oaspetii spre Udaipur Maharana Pratap Aeroport, si inapoi. In semn de recunostinta pentru orasul Udaipur, familia miresei a donat suficienta mancare pentru a hrani 5100 de oameni, cate 3 mese pe zi, timp de 4 zile. A mai fost infiintat si un bazar pentru a fi expuse 108 picturi traditionale indiene, ceramica, dar si obiecte de arta locale.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 13 dec. 2018, 11:56 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă