Nunta unei printese saudite s-a transformat intr-un cosmar! De fata era si Oprah Winfrey cand s-a aflat totul!

Publicat: 05 oct. 2018, 15:36 Autor: madalina m. Vedete

Nunta unei printese saudite a devenit un real cosmar!

Mireasa si-a dorit ca cea mai frumoasa zi din viata ei sa aiba loc la Paris. Doar ca, planurile sale au fost date total peste cap. Nunta unei printese saudite pe nume Ameera Al-Taweel a avut loc recent, in capitala Frantei.

Ceremonia a fost una discreta, dar foarte opulenta, marturisesc invitatii. Pe lista celor acestora se regasea si numele celebrei Oprah Winfrey, dar si al altor personalitati de marca.


Nunta unei printese saudite in varsta de 34 de ani s-a transformat rapid intr-un real dezastru. Miresa a fost jefuita de bijuterii in valoare de un milion de dolari! Mai mult, totul s-a petrecut chiar in ziua in care s-a casatorit cu un miliardar saudit, pe nume Khalifa bin Butti al-Muhairi.

Ziua cea mare a femeii a avut loc la Paris. Pe lista de invitati s-a regasit Oprah Winfrey, dar si Gayle King, alaturi de angajati de la ONU, care au ajutat-o pe printesa saudita in diverse activitati filantropice. Alaturi de ei au mai participat si elite ale Arabiei Saudite.

In plus, invitatii de la nunta printesei saudite au fost obligati sa semneze contracte de confidentialitate. Oamenii n-au avut voie sa faca nici macar o singura poza si nici sa inregistreze filmulete!

Nunta unei printese saudite, un dezastru de proportii!

Desi toate aceste masuri de precautie trebuiau sa fie suficiente, Ameera Al-Taweel a fost jefuita. Situatia neplacuta s-a petrecut din cauza ca mireasa a fost jefuita de bijuterii in valoare de un milion de euro, in timp ce era cazata la hotelul Ritz, din Paris.

Politia franceza a demarat deja o investigatie in acest sens. Din primele declaratii ale autoritatilor a reiesit si faptul ca printesa saudita nu si-ar fi inchis lucrurile de mare pret in seiful din camera.

Mai mult decat atat, nu existau semne ca usa camerei de hotel ar fi fost fortata in vreun fel. Printesa Ameera Al-Taweel si-a asumat rolul de filantrop convins si e vicepresedintele unei fundatii care se ocupa de asemenea activitati.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 05 oct. 2018, 15:36 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă