Un tânăr şi-a făcut un selfie după ce a jefuit un club din Suceava

Publicat: 25 sept. 2019, 12:42 Autor: D. C. Life
Un tânăr şi-a făcut un selfie după ce a jefuit un club din Suceava

S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, la un club cunoscut din Suceava.

Un tânăr şi-a făcut un selfie. Administratorii clubului fac apel la acesta să restituie tot ce a furat dacă s-a trezit din beție, în caz contrar urmând să facă publice imaginile.

Proprietarii unui club celebru din Suceava au postat pe pagina de Facebook a localului mai multe fotografii cu un tânăr care a intrat în club și a furat mai multe sticle de alcool și bani, după care a început să își facă selfie cu telefonul mobil.

Un tânăr şi-a făcut un selfie

Un tânăr şi-a făcut un selfie

În imaginile publicate până acum nu se vede fața tânărului.

Proprietarii clubului fac apel la tânăr, dacă s-a trezit din beție, să se întoarcă la club și să restituie tot ceea ce a furat. În caz contrar, ei vor publica imagini în care să se vadă fața acestuia.

„Deci cât poţi să fii de prost…intri pe geam, furi bani şi sticle de băutură, după ce te-ai plimbat câteva minute prin fața camerelor, te mai şi uiți direct în ele, fără mănuşi, laşi amprente peste tot, mai vii şi cu o sticlă de bere, pe care o laşi la locul faptei.

Prietenaș, dacă ţi-au trecut aburii alcoolului, deşi nu cred că îţi mai revii vreo săptămână la câtă băutură ai luat, fă cumva să ne recuperăm prejudiciul până mâine, că ne vom retrage plângerea şi vei scăpa să te loveşti la ochi (…). Dacă nu, mâine revenim cu noi poze şi te facem vedetă”, scriu proprietarii clubului pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Suceava au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul a furat peste 300 de lei și băuturi alcoolice de aproape 1.700 de lei.

Publicat: 25 sept. 2019, 12:42 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×