Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătorit

Publicat: 01 oct. 2018, 09:32 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul de televiziune Brad Falchuk s-au căsătorit după mai mult de trei ani de relaţie, scrie The Hollywood Reporter.

Actriţă şi CEO al Goop, Paltrow, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu Falchuk, co-creator al „American Horror Story”, în vârstă de 47 de ani, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons.

Nunta a avut loc în curtea unui prieten al cuplului, iar la ceremonie au participat celebrităţi precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Benji Madden şi Steven Spielberg.

Duminică, Paltrow a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu mâinile lor pe care se văd verighete asemănătoare.

Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătorit

Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătoritLogodna celor doi a fost anunţată de Paltrow în ianuarie, în revista sa Goop.

Înainte de Brad Falchuk, ea a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii – Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Actriţa Gwyneth Paltrow şi producătorul Brad Falchuk s-au căsătoritFalchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul „Glee”. Cei doi au lucrat împreună la serialele „American Horror Story” şi „Scream Queens”.

Publicat: 01 oct. 2018, 09:32 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×