Impresionant! Beyonce si Jay Z platesc o AVERE pentru yachtul cu care au plecat in vacanta! Cat ii costa pe saptamana vacanta de lux

Publicat: 24 iul. 2018, 17:29 Autor: D. C. Vedete

Altii daca fac banii astia se considera bogati pe viata, Beyonce si Jay Z ii platesc pentru o saptamana de vacanta.

Beyonce si Jay Z platesc o AVERE pentru yachtul cu care au plecat in vacanta!  Sunt unii dintre cei mai bogati artisti ai planetei, daca nu chiar cei mai bogati si nu se opresc deloc sa cheltuie sume uriase pe placerile lor.

Beyonce si Jay Z se afla zilele astea in Italia, acolo unde au inchiriat impreuna cu mai multi membri ai familiei unul dintre cele mai scumpe yachturi din lume.

Cei doi artisti calatoresc cu stil pe “Kismet” yachtul al carui valoare este de 180 de milioane de dolari si are aproape 100 de metri in lungime, heliport, piscina interioara si exterioara si un teren de baschet.

Beyonce si Jay Z platesc o AVERE pentru yachtul cu care au plecat in vacanta!

Doar pentru o saptamana de inchiriat, yachtul costa 1,4 milioane de dolari. Da, ati citit bine, pentru 7 zile pe mare in conditiile pe care le veti vedea in imagini Beyonce si Jay Z au fost nevoiti sa plateasca 1,4 milioane de dolari, iar cel mai probabil vacanta lor va fi putin mai lunga de atat.

Totusi acest pret nu-i sperie deloc, dat fiind ca dupa datele Forbes cei doi artisti au castigat doar in 2017 peste 147 de milioane de dolari impreuna. Yachtul pe care cei doi isi petrec vacanta este detinut de miliardarul american Shahid Khan care printre altele este si proprietarul echipei de fotbal american Jacksonville Jaguars.

In imagini apar Beyonce, Jay Z si gemenii lor, dar pe yacht se mai afla si mama lui Jay Z si Blue Ivy, prima fetita a celor doi in varsta de 6 ani, plus o serie de alti cativa prieteni.

Artistii au putut sa se simta in vacanta lor de lux foarte confortabil datorita dotarilor de care ambarcatiunea are parte. Sala de fitness, terasa la etajul yachtului cu semineu in mijloc, un dining elegant pentru 12 persoane in interior si unul la fel de mare in exterior si chiar si o sala de cinema.

Publicat: 24 iul. 2018, 17:29 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă