Giani Kirita, din nou la Exatlon! De data asta, intr-o noua postura

Publicat: 05 oct. 2018, 13:06 Autor: D. C. Vedete

Pentru ca au simtit ca ceva lipseste in emisiune, managerii postului din halele Romexpo au decis ca este timpul pentru o schimbare. Si au luat o decizie care a uimit pe toata lumea.

Giani Kirita, din nou la Exatlon! Turcii de la Kanal D au considerat ca e nevoie de prezenta lui Giani Kirita din nou in competitie, asa ca i-au oferit din nou un loc, insa nu pentru postul de concurent, dupa cum ne-am astepta.

Insa aceasta nu este singura surpriza pe care Exatlon ne-o ofera. Si Ionuț Sugacevshi revine alaturi de Giani, fiind colegul sau din primul sezon.

Giani Kirită și Ionuț Sugacevshi, concurenți în primul sezon, revin în competiția Exatlon, de la Kanal D. Însă, de această dată cei doi nu vor concura. Ei intră în emisiune din postura de antrenori, anunță reprezentanții postului. Vor antrena echipele pentru care au concurat cu un sezon în urmă: Kiriță la Faimoși și Ionut Sugacevshi la Războinici.

Giani Kirita, din nou la Exatlon! De data asta, intr-o noua postura

Titulatura de antrenor este un element nou pentru show-ul difuzat de postul Dogan, menționează sursa citată pentru Paginademedia.ro. Kanal D i-a oferit lui Giani Kiriță si rolul de prezentator intr-o emisiune numita Vulturii de noapte alături de Victor Slav și Cătălin Cazacu.

„Este o provocare uriasa pentru mine pentru ca acum ma duc acolo in alta postura, aceea de antrenor. As vrea ca Faimosii sa aiba incredere in mine. Nu au de ce sa se teama ca ajung printre ei. Dar, cu siguranta, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de invingator, pe care vreau sa le-o insuflu Faimosilor. Imi doresc sa descopar in echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joaca pentru echipa, nu pentru ei insisi. Iar mesajul meu pentru Ionut este sa se uite la noi si sa invete in continuare de la noi.” a declarat Giani Kirita pentru Pagina de Media.

Publicat: 05 oct. 2018, 13:06 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă