VIDEO! Supertare! Branza neagra produsa in Mures costa 40 de euro kilogramul si este o delicatesa pentru straini! Nici nu banuiesti ce ingredient ii da culoarea neagra!

Publicat: 05 Oct. 2018, 12:50 Retete & Diete

Un antreprenor din Romania a inventat cateva sortimente de branza si are un succes teribil! Ai avea curaj sa gusti branza cu carbune?

Branza neagra produsa in Mures costa 40 de euro kilogramul si este o delicatesa. O fermă din judeţul Mureş vrea să rupă tradiţia. Produce brânză cu praf de cărbune, alcool şi ardei iuţi, după reţetele inventate chiar de proprietar. Preţul de vânzare se apropie de cel al unor sortimente celebre fabricate în Franţa sau Italia.

„Avem în total nouă feluri de brânză: prima și cea mai simplă este brânza natur, brânza îmbibată în vin roșu, brânza cu chimen, mai avem brânza cu boabe de piper, brânză cu busuioc. Aici avem brânză cu nuci îmbibate în coniac”, spune Istvan Varga, producător de brânză enumeră felurile de brânză.

Fost educator, Istvan Varga a preluat, în urmă cu doi ani, ferma de vaci a tatălui său. În loc să dea laptele la preţuri foarte mici, a decis să fabrice propria brânză pe care acum o vinde cu 70 de lei kilogramul.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Oct. 2018, 12:50 Retete & Diete
Pe aceeași temă