Gheorghe Dinca vrea sa scape cu doar 6 ani de inchisoare. Cum vrea sa reuseasca asta

Publicat: 17 Sep. 2019, 09:02 Life

Dinca urmeaza sa fie trimis in judecata in dosarul Alexandrei, insa este posibil sa scape cu doar sase ani de puscarie.

Gheorghe Dinca vrea sa scape cu doar 6 ani de inchisoare. In prezent, barbatul este cercetat penal pentru omor calificat, lipsire de libertate si trafic de persoane.

Insa nu exista probe despre existenta unei retele de trafic de persoane, astfel ca DIICOT pare sa mearga doar pe declaratiile suspectului. Exista si o recunoastere a presupusului criminal ca ar fi lovit-o pe adolescenta, fara intentia de a o omori.

Gheorghe Dinca vrea sa scape cu doar 6 ani de inchisoare

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal

De aceea, Gheorghe Dinca doreste ca faptele sale sa fie incadrate la lovituri cauzatoae de moarte, care se pedepsesc cu inchisoare de la 6 pana la 12 ani.

Urmarirea penala este pusa in miscare impotriva lui Gheorghe Dinca pentru omor calificat, insa planul acestuia este de a merge pe recunoasterea unor lovituri cauzatoare de moarte, potrivit Antena3.

Dinca vrea sa profite si ar putea sa scape doar cu jumatate din pedeapsa prevazuta de lege, adică 6 ani de puscarie.

Gheorghe Dincă participă la reconstituirea presupuselor crime din locuința sa din Caracal

Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza. Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

„Vom participa noi, avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineață”, a mai spus Pop.

Avocatul consideră că reconstituirea nu se poate face într-o perioadă atât de scurtă de timp, dat fiind faptul că Dincă se contrazice în declarații.

Publicat: 17 Sep. 2019, 09:02 Life
Pe aceeași temă