Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava VIDEO

Publicat: 01 oct. 2019, 14:39 Autor: Simona General

Astăzi a fost făcut anunțul cu privire la transferul suspectului din Caracal.

Gheorghe Dincă, transferat. Principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat, marți, din Arestul Central al Capitalei, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă, informează IGPR.

IGPR anunță că, în cursul zilei de marți, Gheorghe Dincă a fost transferat, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”.

Gheorghe Dincă, transferat

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Luiza a fost vazuta in Italia: „Era pe strada unde se face prostitutie”

Un martor a dat declaratii socante in cadrul emisiunii „Acces direct”.

O femeie este convinsa ca a zarit-o pe adolescenta pe una din strazile din Italia, unde se practica prostitutia, iar asta in urma cu scurt timp.

„Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostituţie. A văzut-o pe la ora 21:10. În localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.

Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete care mai erau. Era singură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru.Pantofi negri cu toc , un tricou alb, păr lung, până la bata pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.

Am recunoscut-o, am venit acasă şi la două zile, a apărut pe internet că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu sunt dispărute şi i-am zis soţului meu că pe fata asta am văzut-o la prostituţie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Şi am zis că nu greşesc. Şi avea înălţimea 1.60, în jur de 62-63 de kilograme. Era speriată, se uita la fiecare maşină în parte, care erau oprite, că era o coloană mare.”

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 01 oct. 2019, 14:39 Autor: Simona General
Pe aceeași temă