Gheorghe Dincă, dovada nesimțirii supreme. I-a ironizat pe anchetatori în timpul verificarilor din casa sa

Publicat: 10 Aug. 2019, 11:10 Life

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate sâmbătă dimineață.

Gheorghe Dincă, dovada nesimțirii supreme. Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

Anchetatorii au revenit, sâmbătă dimineață, la „casa groazei” din Caracal, pentru a continua căutarea de noi probe.

Gheorghe Dincă, dovada nesimțirii supreme

De asemenea, la Poliția Caracal continuă audierile martorilor.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spunea, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenționează să o vândă.

„A zis . Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, spunea apărătorul.

Avocatul afirmă că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-și ia o rulotă cu care să umble prin țară.

„Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat și în prezența unor femei. Una din căutarile lui pe Google o reprezenta mașinile rulotă.

Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activitățile infracționale, voia să facă un tur al țării, să-și ia casa în spinare și presupun să facă lucruri infracționale prin toată țara”, declara Tonel Pop.

Publicat: 10 Aug. 2019, 11:10 Life
Pe aceeași temă