Operatiune masiva in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii vor distruge complet locuinta in cautarea unor noi probe

Publicat: 10 Aug. 2019, 09:31 News 3

In decurusl zilei de joi au fost suspendate cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal.

Operatiune masiva in cazul criminalului din Caracal. Ieri au fost reluate cercetarile in ‘casa ororilor’, anchetatorii revenind in locuinta suspectului din Caracal in cautarea unor noi probe.

Astfel ca investigatorii au incarcat in remorca unui tractor mai multe resturi stranse din curte, pentru a curata locul unde vor incepe sapaturile.

Operatiune masiva in cazul criminalului din Caracal

Un site sustine ca Alexandra Macesanu traieste

Au mai fost chemati si doi apropiati de-ai lui Dinca la sediul Politiei din Caracal pentru a explica legaturile pe care le au cu acesta.

In plus, anchetatorii au vrut sa afle de la ei si daca barbatul le-a folosit telefoanele pentru a-i suna pe parinii victimelor. Anchetatorii mai vor sa compare amprentele lor cu cele gasite in casa lui Dinca.

Vecinul caruia Gheorghe Dinca i-ar fi oferit o cartelă preplătita a fost chemat pentru a doua zi la rand la audieri. De pe acel numar individul l-ar fi apelat fara succes in noaptea in care a rapit-o pe Alexandra.

Anchetatorii au mai gasit in casa lui Dinca mai multi saci plini cu tot felul de resturi, care au fost incarcati ntr-un tractor.

Un site sustine ca Alexandra Macesanu traieste: „Alexandra este in viata si se afla in Italia. Fata a fost vanduta de Gheorghe Dinca”

Alexandra Macesanu traieste. Deși autoritățile au anunțat oficial că Alexandra Măceșanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au apărut acum câteva zile fotografii cu o fata numită ”Alexandra”, care aduce vag cu tânăra de 15 ani, sechestrată de un bărbat în Italia.

Titlul materialului este pompos și evident fals, ”Alexandra este în viață și se află în Italia. Fata a fost vândută de către Gheorghe Dincă!”, notează site-ul respectiv, după care, în text, după fake-news-ul care susține ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate și informații oficiale, anunțate în cazul care a zguduit România.

Publicat: 10 Aug. 2019, 09:31 News 3
Pe aceeași temă