Gestul făcut de Lionel Messi în plină pandemie de coronavirus! Donația colosală pe care a făcut-o starul de la FC Barcelona

Publicat: 12 May. 2020, 10:31 Vedete

Celebrul fotbalist Lionel Messi, care este căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona și al selecționatei Argentinei, a făcut un gest foarte frumos în plină pandemie de coronavirus.

Lionel Messi a donat jumătate de milion de euro pentru spitalele din țara natală, pentru lupta împotriva coronavirusului. Donaţia s-a făcut prin intermediul Fundaţiei Lionel Messi. Banii donați sunt destinați achiziționării de materiale de protecție, echipamente medicale, ventilatoare mecanice, monitoare, pompe de perfuzie. În ultimele luni, Messi a făcut mai multe donații în Argentina.

„Suntem foarte bucuroşi pentru această recunoaştere a muncii noastre, permiţându-ne să ne continuăm angajamentul faţă de sănătatea publică argentiniană”, a declarat directorul executiv al Fundaţiei Garrahan, Silvia Kassab, arată g4media.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Rihanna a donat 5 milioane de dolari în lupta cu noul coronavirus!

Rihanna a venit în sprijinul celor care luptă cu pandemia de coronavirus și a donat, prin fundația sa Clara Lionel Foundation, 5 milioane de dolari.

„Niciodată nu a fost mai important și mai urgent să protejăm și să fim alături de comunitățile marginalizate, fară suport, de cei care vor fi cel greu loviți de această pandemie”, a declarat Justine Lucas, directorul executiv al fundației Clara Lionel Foundation.

Din banii donați au fost cumpărate echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi ventilatoare pentru pacienții infectați cu coronavirus. De asemenea, o parte din bani va fi investită în alimente, care vor ajunge la persoanele în vârstă din centre.

Donația este destinată sprijinirii comunităților marginalizate, fiind ajutați cei mai vulnerabili din Statele Unite, Caraibe și Africa.

Publicat: 12 May. 2020, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă