Gest impresionant! După ce a ieșit din carantină, un bărbat s-a oferit să fie voluntar la centrul unde a stat

Publicat: 01 Apr. 2020, 16:59 Life
Gest impresionant! După ce a ieșit din carantină, un bărbat s-a oferit să fie voluntar la centrul unde a stat

Un bărbat de 45 de ani care a stat în carantină în Prahova, la finalul celor 14 zile, s-a oferit să fie voluntar la centrul de carantină, informează Prefectura Prahova.

„Un gest demn de toată admiraţia l-a făcut Ciprian, un ploieştean în vârstă de 45 de ani, care a stat în carantină, timp de două săptămâni, într-unul dintre centrele din Prahova. Cele 14 zile i-au fost suficiente pentru a observa ceea ce se întâmplă jurul lui şi pentru a spune „vreau să ajut”. A remarcat faptul că zilnic, hrana îi era adusă doar de doamne şi domnişoare. A constatat, totodată, că ele şi administratorul unităţii respective de cazare erau singurele care descărcau, zilnic, sute de litri de apă pe care, ulterior, le urcau în camerele persoanelor aflate în izolare instituţionalizată”, precizează Prefectura Prahova.

Celui care s-a oferit voluntar i-a fost pusă la dispoziţie o cameră care nu era destinată celor care vin pentru carantină, i s-au dat echipamente de protecţie şi i s-a făcut instructajul, relateză digi24.ro.

„Gestul ploieşteanului este demn de toată admiraţia, ţinând cont că vine într-o perioadă şi într-un loc unde mai toată lumea dă bir cu fugiţii”, susţine Prefectura Prahova.

 

Publicat: 01 Apr. 2020, 16:59 Life
Pe aceeași temă