George Burcea s-a mutat din nou în casa Andreei Bălan? Ultima fotografie publicată de artist spune totul

Publicat: 11 Jun. 2020, 15:13 Vedete
George Burcea s-a mutat din nou în casa Andreei Bălan? Ultima fotografie publicată de artist spune totul

George Burcea a făcut un gest neașteptat la aproape 4 luni de când s-a despărțit de Andreea Bălan. Deși între cei doi există foarte multe neînțelegeri, se pare că actorului îi face plăcere să meargă în vizită în fosta sa locuință.

George Burcea a uimit pe toată lumea, atunci când a postat o fotografie din bucătărie Andreei Bălan. De aici au pornit multe speculații, iar fanii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva s-au împăcat și împart, din nou, același acoperiș.

George Burcea s-a fotografiat în casa Andreei Bălan

Pe contul lui de Instagram, George Burcea a postat o imagine cu cele două fetițe ale sale, alături de o descriere care i-a pus pe gânduri pe fani.

„Bucãtãria mea. Mâncãcioasele mele 🍼🍼❤️❤️” a scris George Burcea, în dreptul postării.

De fapt, bucătăria din imagine este a Andreei Bălan, însă după mesajul actorului fanii ar putea să creadă că ar exista, totuși, o împăcare între ei.

Ce i-a zis micuţei Ella despre divorţul de George Burcea

Andreea Bălan a explicat publicului său cum a reuşit să depăşească momentele de cumpănă, dar şi cum le-a explicat fetiţelor sale faptul că tatăl lor nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu ele.

”Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor.

Publicat: 11 Jun. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă