Gabriela Cristea, anunţ îngrijorător pe internet! Vedeta de la Antena Stars are noi probleme de sănătate

Publicat: 12 feb. 2024, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni. Prezentatoarea de la Antena Stars s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. A lipsit de pe micile ecrane, însă situaţia vedetei părea că se îmbunătăţeşte. Lucrurile nu au stat deloc aşa şi asta pentru că bruneta i-a anunţat recent pe fani că starea sa nu este deloc bună.

Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține mereu fanii la curent cu activitățile sale de zi cu zi. În ultima perioadă, vedeta a reuşit să îi îngrijoreze pe internauţi cu problemele de sănătate pe care le-a avut şi care par că nu se mai termină.

Gabriela Cristea: De câteva zile ma tot încearcă o răceală”

Recent, soția lui Tavi Clonda a povestit pe pagina sa de Facebook că se simte, din nou, rău din cauza unei răceli. Din fericire nu este nimic grav, însă vedeta povesteşte că s-a trezit cu nasul înfundat și cu ochii umflaţi, iar acest lucru a speriat-o.

„M-am trezit iarăși cu nasul în pioneze, de câteva zile ma tot încearcă o răceală dar eu nu mai înțeleg nimic pentru că după ce m-am îmbuibat cu atâta antibiotic, bine, recomandat de medic, să ne înțelegem…pentru că știți că am avut niște probleme de sănătate în urmă cu doar două săptămâni jumate, trei săptămâni. Uite că sunt iarăși, bine, m-am trezit așa cu nasul, cu ochii, nu sunt bine deloc. Bine, mă încerca treaba asta cam de săptămâna trecută”, a povestit Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Vedeta de la Antena Stars a lipsit de pe micile ecrane din cauza problemelor de sănătate

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Gabriela Cristea a ajuns la spital în toiul nopții după ce a acuzat dureri în tot corpul și febră. Problemele de sănătate nu i-au permis să fie prezentă în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars, din acest motiv a fost înlocuită de Paula Chirilă.

„Dragilor, din motive de sănătate, nu am sa fiu în seara aceasta alături de voi în direct la prima ediție din acest sezon. Cum mă fac bine, mă întorc la voi! Din păcate, de azi de dimineață am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial, cinci zile am primit, și sper să mă scuzați.

Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat.

Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 feb. 2024, 15:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă