Gabriel Cotabiță, infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost internat de urgență

Publicat: 06 Jan. 2021, 08:38 Vedete
Gabriel Cotabiță, infectat cu noul coronavirus. Artistul a fost internat de urgență

Gabriel Cotabiţă este internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a declarat, marți, fiica artistului, Aela. Acesta nu este în stare gravă, potrivit Mediafax.

Fiica lui Gabriel Cotabiță a declarat, marți, la Antena Stars, că artistul este internat în spital, cu COVID-19. „Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a spus fiica lui Gabriel Cotabiță.

Aceasta a precizat că tatăl său a avut simtome, între care tuse și oboseală accentuată, astfel că a decis să se testeze.

Povestea cutremurătoare a lui Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o grea cumpără în primăvara anului 2015, după ce a fost găsit inconşient pe podeaua unei săli de fitness. Artistul a luptat însă pentru viaţa lui și a reușit să revină la viață. Solistul a mărturisit că acesta nu a fost singurul episod dificil din viaţa lui, primul având loc chiar la naşterea lui.

Artistul a dezvăluit care este povestea celui de-al doilea prenume pe care îl are, Emil. „Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu-i dădea vreo șansă că mă poate naște. A fost o noapte de calvar. M-au scos cu forcepsul, cred că vreo opt ore s-au chinuit, după care domnul doctor de acolo i-a spus că trebuie să îmi pună numele lui, pentru simplul motiv că dacă nu era el, eu nu mai existam. Și de aceea mai am și numele Emil”, a spus Gabriel Cotabiță.

Despre problema din 2015, Gabi Cotabiță vorbește mai puțin. „Eu vreau să uit tot ce a fost acolo, pentru simplul motiv că nu vreau să rămân agățat într-o întâmplare pe care am trăit-o și din care mi-am înțeles mesajul”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiţă s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreţ de muzică uşoară şi pop-rock, prezentator, producător muzical şi de televiziune.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 06 Jan. 2021, 08:38 Vedete
Pe aceeași temă