Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport: „Au venit cu pistoale. Au continuat cu maini in gat si amenintari cu tenta de box”

Publicat: 04 ian. 2019, 15:20 Autor: D. C. Vedete

Cei doi indragostiti, care au impreuna si un copil, au avut parte de clipe terifiante in momentul in care vacanta s-a sfarsit si au vrut sa se intoarca in tara.

Gabi Enache si Lena au fost agresati pe aeroport, in timp ce se intorceau in Romania. Cei doi se intorceau de la Doha. Avionul lor a facut escala in Istanbul, Turcia, si au fost la un pas sa piarda avionul de intoarcere spre Bucuresti.

Jucătorul de la Partizan Belgrad și iubita lui au fost tratati urat de catre turci. Lena Enache sustine ca Gabi a fost imbrancit si amenintat. Aceasta a povestit prin ce au trecut, pe contul ei de Facebook.

„Hai bon dimine, pentru unii, nu și pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziție 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre București, stând frumos la un rând infermal organizat cu mișcări rapide de degete de parcă și-au greșit insigna, cea de dirijor în intersecția spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniștiți la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare.

Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport

Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport Au venit cu pistoale.Iar, dintr-odată, se găsește un „domn turc cu insignă de șmecher” să traga acel elastic fix în fața noastră dupa ce-i vorbim frumos și îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât și către Gabriel, scoțându-ne după elasticul separator și continuând cu mâini în gât și împinsături și amenințări cu tentă de box.

Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport Au venit cu pistoale.Dar nu ne-am lăsat prăduiți. M-am băgat în fața soțului meu și m-am luat la harță cu domnul șmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, continua „joaca” cu Gabi, cred că s-a simțit ofensat că nu ne-am supus la cerințele lui de a ne băga într-o altă încăpere pentru a ne arăta el cine-i „șeful”, dar nu ne-am lăsat și nu m-am lăsat, noroc că sunt femeie și el cică le respectă mai mult!

Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport Au venit cu pistoale.La un moment dat, a cedat el, dar după ce a mai chemat două ajutoare cu pistoale, văzând că toată lumea e cu ochii pe noi și nu prea au încotro ne-au lăsat să ne facem maratonul de dimineață spre poarta de îmbarcare. În mai puțin de 120 de secunde am parcurs tot aeroportul din Istanbul. Grație atletismului de performanță pe care l-am făcut 12 ani, am putut să țin pasul cu Gabriel. Ehhh, a trecut… Stăm în avion pe locurile noastre și ne amuzăm de cele întâmplate!”, a povestit Lena pe Facebook.Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport Au venit cu pistoale.

Publicat: 04 ian. 2019, 15:20 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×