Gabi Enache si Lena, agresati pe aeroport: „Au venit cu pistoale. Au continuat cu maini in gat si amenintari cu tenta de box”

Publicat: 04 Jan. 2019, 15:20 Vedete

Cei doi indragostiti, care au impreuna si un copil, au avut parte de clipe terifiante in momentul in care vacanta s-a sfarsit si au vrut sa se intoarca in tara.

Gabi Enache si Lena au fost agresati pe aeroport, in timp ce se intorceau in Romania. Cei doi se intorceau de la Doha. Avionul lor a facut escala in Istanbul, Turcia, si au fost la un pas sa piarda avionul de intoarcere spre Bucuresti.

Jucătorul de la Partizan Belgrad și iubita lui au fost tratati urat de catre turci. Lena Enache sustine ca Gabi a fost imbrancit si amenintat. Aceasta a povestit prin ce au trecut, pe contul ei de Facebook.

„Hai bon dimine, pentru unii, nu și pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziție 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre București, stând frumos la un rând infermal organizat cu mișcări rapide de degete de parcă și-au greșit insigna, cea de dirijor în intersecția spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniștiți la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Jan. 2019, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă