Fratele unei celebre cântărețe din România a fost răpit! Familia se teme să nu fi fost decapitat

Publicat: 08 Nov. 2019, 09:03 News 3
Fratele unei celebre cântărețe din România a fost răpit! Familia se teme să nu fi fost decapitat

Un tânăr plecat la muncă în Marea Britanie a dispărut de două săptămâni.

Fratele unei celebre cântărețe din România a fost răpit! Poliția Marii Britanii a fost sesizată, dar familia încă nu a primit niciun răspuns. Se pare că acesta intrase într-un grup de bărbați de etnie romă iar aceștia i-ar fi furat actele și cardurile și l-au amenințat că îl vor decapita dacă spune Poliției.

De patru ani bărbatul locuiește în Regatul Unit, însă ultimele luni au fost îngrozitoare pentru el. Familia nu a mai auzit de el de pe 24 octombrie 2019 și s susțin că băiatul ar fi intrat într-un grup de romi care i-ar fi furat cardurile și actele, amenințându-l că dacă se adresează Poliției, va fi decapitat.

Fratele unei celebre cântărețe din România a fost răpit

Fratele unei celebre cântărețe din România a fost răpit

Familia a realizat că ceva nu este în regulă cu bărbatul când ar fi început să împrumute sume mari de bani de la apropiați. Acesta face parte dintr-o familie de preoți iar întreaga familie cere cu disperare ajutor, însă nimeni nu pare să reacționeze.

„Pe data de 23 octombrie, l-am sunat pe fratele meu să-i reamintesc că a doua zi va trebui să ridice un pachet din România. La telefon părea abătut, trist și îngrijorat. El e o fire mai sensibilă, așa că nu am bănuit nimic.

Pe data de 24 când a ajuns pachetul, iar el nu era acolo ca să-l ridice, l-am sunat și avea telefonul închis. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat autoritățile britanice, dar nu am primit niciun răspuns.

Fratele meu este un om sensibil și cu frică de Dumnezeu. S-a cazat ultima dată într-un centru pentru oameni fără adăpost în Marea Britanie. Nu știu exact denumirea centrului. El evita să ne dea detalii întotdeauna. Acolo a întâlnit, din câte ne-a povestit, un băiat de etnie romă.

Acesta făcea parte dintr-un grup dubios. Fratele meu i-a spus mamei că aceștia i-au furat actele și cardurile și l-au amenițat cu moartea. Au spus că-l vor decapita dacă spune ceva”, a spus Mariana Maloș, sora lui Gheorghiță, potrivit bzi.ro.

Publicat: 08 Nov. 2019, 09:03 News 3
Pe aceeași temă