Dragoste bolnavă! Nora se iubește cu socrul, după ce i-a murit soțul. Detaliile unui caz care a îngrozit un sat din România

Publicat: 07 nov. 2019, 18:24 Autor: Maria Apostol News 3
Dragoste bolnavă! Nora se iubește cu socrul, după ce i-a murit soțul. Detaliile unui caz care a îngrozit un sat din România

O femeie supărată pe tatăl ei a devoalat relația ”bolnăvicioasă” pe care bătrânul o are cu nora sa. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste interzisă!

 

 

În luna septembrie, fratele său a încetat din viaţă la vârsta de 33 de ani, iar nora a rămas în casa în care a locuit cu acesta. Pentru că cei doi nu au fost căsătoriţi, cumnata acesteia i-a propus tatălui său să nu o mai ţină în casă pe aceasta, însă bărbatul nici nu vrea să audă. În plus, încă din timpul vieţii, fratele femeii care îşi acuză cumnata i-ar fi bănuit pe cei doi că au o relaţie.

Mă opreşte lumea în sat şi îmi spune multe despre ei. Ana a avut o relaţie cu fratele meu, iar acesta a murit la 33 de ani. Ea are 32 de ani şi tata are 62 de ani. Fratele meu a murit în septembrie, iar ea nu vrea să plece din casă. Eu şi mama suntem contra să mai stea în casă. Fratele meu a vorbit la lume în sat că i-ar fi prins împreună. El se apucase de băut în ultima perioadă. Între mama şi tata nu mai este armonie. Mama are serviciu şi stă în Braşov, iar tata a ieşit la pensie şi s-a mutat în Ialomiţa. Vecinii îi văd împreună pe drum, dar şi dorm în aceeaşi încăpere, am văzut eu. Ea spune că nu pleacă că a băgat bani în casă, că a făcut o baie. Proprietari pe casă sunt tata şi unchiul. I-am spus lui tata că nu este bine ce face, că uite ce se aude în sat, şi el spune că nu e adevărat şi că nu are cum să o dea afară„, a spus cumnata femeii acuzată în cadrul emisiunii Acces Direct.

În emisiune a intervenit şi bărbatul acuzat, care neagă totul şi spune că motivul pentru care încă îşi ţine nora cu el este acela că aceasta nu are unde merge. De asemenea, bărbatul spune că doarme în aceeaşi cameră cu nora sa pentru că în altă cameră nu este sobă.

Nu este adevărat nimic. Nu pot să o las în camera cealaltă pentru că nu este foc, este om, nu pot să o las la frig. Şi momentan nu sunt bani ca să zugrăvesc camera„, a spus socrul la „Acces Direct”.

Publicat: 07 nov. 2019, 18:24 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă