Fostul iubit al Cristinei Cioran este într-o nouă relație! Prima reacție a vedetei TV: „Fiecare om…”

Publicat: 21 nov. 2022, 13:28 Autor: Camelia Vedete

Fostul iubit al Cristinei Cioran este într-o nouă relație! Fostul iubit al Cristinei Cioran a șocat din nou! La scurt timp după despărțirea de actriță, se pare că Alexandru Dobrescu este într-o nouă relație. Astfel că el s-a afișat pe pagina persoală de Instagram alături de o altă femeie.

Fostul iubit al Cristinei Cioran este într-o nouă relație!

Nici bine nu s-a despărțit de Cristina Cioran, căci acum Alexandru Dobrescu s-a afișat pe contul său de Instagram în compania altei femei. Tatăl fetiței sale a postat o fotografie dintr-un lift, în timp ce se săruta cu o femeie misterioasă.

Cu toate că actrița dezvăluia în urmă cu câteva zile că fostul ei iubit nu acceptă sub nicio formă despărțirea. Iată că el arată total altceva și pare că a trecut complet peste separarea de mama fetiței sale.

Prima reacție a Cristinei Cioran, după ce fostul ei iubit s-a afișat cu o altă femeie

Cristina Cioran a postat un mesaj pe rețelele de socializare, asta după ce fostul ei iubit și tatăl fetiței sale, Alexandru Dobrescu, s-a afișat cu o altă femeie. Actrița nu se arată deranjată de tot ce se întâmplă și, mai mult decât atât, le-a transmis fanilor ei că orice om are dreptul să fie fericit

„Fiecare om are dreptul la fericire… Lăsați oamenii să fie fericiți”, a scris actrița pe InstaStory-ul personal.

Conversație intimă între Cristina Cioran și iubit, după despărțire

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ajuns la final de relație! Cei doi se ceartă, mai nou, și pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. Deși prezentatoarea TV a confirmat separarea, se pare că, iubitul ei nu vrea să o accepte. Astfel, el a dat câteva declarații în care spunea că se vor împăca și vor face nuntă conform planului.

Ei bine, se pare că nu este așa. Alex Dobrescu a postat câteva conversații intime dintre cei doi. În acestea, Cristina Cioran îl pune la zid pe fostul iubit.

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu lingeai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

Publicat: 21 nov. 2022, 13:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă