EXCLUSIV | Cristina Cioran se mută din țară cu noul iubit! Ține destinația secretă: „Ema l-a cunoscut!”

Publicat: 20 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

A obținut ordin de restricție pentru Alex Dobrescu iar viața merge înainte pentru Cristina Cioran. După mai multe luni de suferință și o perioadă nu tocmai plăcută din viața ei, căci a avut ceva de tras cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, Cristina Cioran pare să își revină. Cum se zice, a ieșit soarele și pe strada ei. Actrița este la începutul unei noi relații care pare să o motiveze să se mute, cel puțin o perioadă, din țară, alături de noul ei iubit și de fiica ei de trei ani, Ema, care l-a cunoscut deja pe partenerul mamei sale. Ciao.ro a aflat câteva detalii chiar de la vedetă, care speră ca atât ea cât și fetița ei să își găsească liniștea.

Cristina, ai trecut printr-o perioadă nu tocmai plăcută în ultima vreme. Cum ești acum, ce s-a mai întâmplat între timp între tine și tatăl Emei?

Nu a fost o perioadă foarte plăcută din viața mea, cel puțin în ultima perioadă, au fost niște luni foarte dificile și foarte complicate atât pentru mine cât și pentru Ema, care încearcă un soi de readaptare. Este o nouă viață pentru ea, pentru că nu e ușor ca în viața unui copil atât de mic să se schimbe atât de multe lucruri atât de rapid. Suntem bine și sănătoase amândouă și asta este foarte important, că suntem în regulă și încercăm să ne revenim. Nu este un proces ușor dar măcar e sigur.

Cristina Cioran se mută din țară cu noul iubit!

Tatăl Emei o poate vedea? A încercat cumva să mai ia legătură cu tine chiar dacă are ordin de restricție?

A fost o perioadă foarte grea, el trece prin niște faze. Dacă a fost prin faza aceea care m-a determinat să îmi iau ordin de restricție, ulterior a fost într-o fază de negare a situației, după care a trecut  într-o fază de distracție, libertate, ce-o fi crezut el, și acum este într-o fază de căutător de iertare. A încercat și încearcă să regleze ceva între noi. Deși nu are voie să mă contacteze, o face. O poate contacta în schimb pe Ema, adică poate vorbi online cu ea doar că  ultima oară când au vorbit a încercat să îmi transmită mie niște mesaje, cu copilul de față, și asta nu a fost în regulă. De aceea, voi vedea cum o să fac următoarea dată când va vrea să vorbească cu ea.

Ține destinația secretă: „Ema l-a cunoscut!”

Se aude că ești fericită și că ți-ai refăcut viața! Există cineva acum în inima ta, dar încă nu i-ai dezvăluit identitatea!

Sunt bine, da! Sunt într-o nouă relație dar nu o să intru în detalii deocamdată. Tot ce pot să spun este că o să ne mutăm o perioadă din România. Nu vreau să dezvălui nici când și nici unde. Tatăl Emei o va putea vedea online. Dacă își dorește să reintre în viața ei va face tot ce e posibil să se întâmple asta! Adică, sper, cel puțin, că va intra într-un program de dezintoxicare, să își revină pentru că este păcat să nu își refacă relația cu Ema. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa pentru Ema pentru că de când s-a născut, noi, ca părinți am luat o decizie să fim noi doi pentru ea. De aceea am  stat foarte mult timp noi doi cu ea. Pentru ea, ruptura este grea pentru că un copil își iubește ambii părinți, așa cum este și normal, și suferința ei, că a văzut niște scandaluri și niște gesturi urâte, e la fel de mare pentru că acum nu își mai vede părinții împreună și nu numai, că nu îl mai vede deloc pe tatăl ei. Este foarte dificil și pentru ea. Dacă își dorește, el o poate vedea online.

Ema l-a cunoscut deja pe iubitul tău?

Da, Ema l-a cunoscut! Și da, vrem să ne facem planuri împreună!

Publicat: 20 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×