Conversație intimă între Cristina Cioran și iubit, după despărțire: „Când aveam eu orgasme, tu lingeai prostituate”

Publicat: 15 nov. 2022, 11:57 Autor: Camelia Vedete

Conversație intimă între Cristina Cioran și iubit. Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ajuns la final de relație! Cei doi se ceartă, mai nou, și pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. Deși prezentatoarea TV a confirmat separarea, se pare că, iubitul ei nu vrea să o accepte. Astfel, el a dat câteva declarații în care spunea că se vor împăca și vor face nuntă conform planului.

Conversație intimă între Cristina Cioran și iubit

Ei bine, se pare că nu este așa. Alex Dobrescu a postat câteva conversații intime dintre cei doi. În acestea, Cristina Cioran îl pune la zid pe fostul iubit.

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu lingeai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

Cum s-a apărat Cristina Cioran

După ce Alex Dobrescu a făcut public schimbul de mesaje pe care l-a avut cu fosta lui iubită, aceasta a reacționat imediat.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Crisina Cioran pe rețelele de socializare.

Motivul despărțirii Cristinei Cioran de tatăl fetiței

Cristina Cioran a avut prima reacție publică după separarea de tatăl fetiței, Alex Dobrescu, la Cristi Brancu în emisiunea de la PRIMA TV.

”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu!”

Cristina Cioran a avut o intervenție telefonică, oferind o declarație în exclusivitate lui Cristi Brancu, în cadrul Emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV – ediția din 3 noiembrie.

Cristina Cioran confirmă ruptura dintre ea și tatăl fetiței, însă punctează că este vorba doar de o pauză: ”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”

Publicat: 15 nov. 2022, 11:57 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă