Motivul despărțirii Cristinei Cioran de tatăl fetiței: „Îmi pare rău că s-a aflat așa”

Publicat: 03 nov. 2022, 17:29 Autor: Camelia Vedete

Motivul despărțirii Cristinei Cioran de tatăl fetiței. Cristina Cioran a avut prima reacție publică după separarea de tatăl fetiței, Alex Dobrescu, la Cristi Brancu în emisiunea de la PRIMA TV.

”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu!”

Cristina Cioran a avut o intervenție telefonică, oferind o declarație în exclusivitate lui Cristi Brancu, în cadrul Emisiunii ”Exclusiv VIP” de la Prima TV – ediția din 3 noiembrie.

Motivul despărțirii Cristinei Cioran de tatăl fetiței

Cristina Cioran confirmă ruptura dintre ea și tatăl fetiței, însă punctează că este vorba doar de o pauză: ”Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței! Abia ce o ceruse în căsătorie: „Nu ne mai înțelegeam”

S-a anunțat o nouă despărțire în showbizz! S-a rupt lanțul de iubire dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu!

Zvonul că proaspeții părinți s-ar fi despărțit a luat amploare de ieri, 2 noiembrie, și este încă pe buzele multora! Cristina Cioran și omul de afaceri Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, se pare că nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, informația a fost șocantă deoarece actrița și prezentatoarea TV, aveau și planuri de nuntă iar Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent, mai precis chiar pe data de 20 octombrie.

Contactată de Ciao.ro, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii, specificând faptul că relația ei cu tatăl Emei, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată, a luat o pauză.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cât despre o posibilă împăcare, dacă mai există șanse sau nu, Cioran a continuat: „Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai completat vedeta, despre despărțirea de Alex Dobrescu, la Antena Stars.

Prima reacție a lui Alex Dobrescu, după despărțirea de Cristina Cioran: „Sunt fostul…”

Vedeta TV a făcut anunțul de curând. Iată care a fost prima reacție a fostului iubit, după ce ea a anunțat despărțirea.

Cristina Cioran a pus punct relației cu tatăl fetiței ei! Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau, nu mai aveau puncte comune, așa că au decis să își spună adio.

Mai mult, Alex Dobrescu a postat pe rețelele de socializare un video la care a lăsat câteva comentarii cu subînțeles.

A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”. La care unul dintre internauți a lăsat un comentariu: “Fost iubit, viitor soț, probabil la asta se referă. Presa speculează, ca de obicei, din lipsa de subiecte”.

Alex a venit și el imediat cu răspunsul la comentariul de mai sus. “Bravo! She’s THE ONE! (N.R.: Ea este aleasa!)”. Semn că o iubește pe Cristina Cioran și poate pauza lor este una binevenită.

Publicat: 03 nov. 2022, 17:29 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă