Ce spune Cristina Cioran despre tatăl copilului său. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi

Publicat: 10 May. 2021, 12:32 Vedete

Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Această bucurie o trăieşte alături de iubitul său, despre care frumoasa blondină a făcut recent câteva dezvăluiri nemaiştiute până acum. 

Actriţa în vârstă de 43 de ani este însărcinată cu primul său copil. Alexandru, actualul iubit al vedetei i-a făcut cea mai mare bucurie, pe care vedeta o aştepta de multă vreme. În toamna acestui an, cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.

Recent, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, viitoarea mămică a oferit detalii necunoscute despre bărbatul care i-a adus din nou zâmbetul pe buze. Printre altele, vedeta a mărturisit faptul că diferenţa de vârstă dintre ea şi iubitul său este de 7 ani: ”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Cioran

Frumoasa blondină şi iubitul său sunt împreună de câteva luni, însă cererea în căsătorie a avut loc mult mai devreme. La o săptămână după ce s-au cunoscut, Alexandru i-a pus marea întrebare.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară.

”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată cum se înţelege cu micuţul, vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 12:32 Vedete
Pe aceeași temă