Cristina Cioran are ordin de restricţie, dar Alex Dobrescu nu se lasă: „Acum a trecut în partea cealaltă… Dacă vrei îți arăt, este șocant”

Publicat: 18 iun. 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran a reușit să prelungească ordinul de restricţie pe care l-a cerut împotriva lui Alex Dobrescu. Acest lucru pare însă că nu-l afectează deloc pe bărbat. În cadrul unui interviu recent, actriţa a dezvăluit că tatăl fiicei sale continuă să o caute. 

Se pare că Alex Dobrescu a revenit la sentimente mai bune în ceea ce o priveşte pe Cristina Cioran. După ce a făcut acuzaţii dure la adresa fostei sale partenere, acum îi trimite mesaje de dragoste.

Cristina Cioran are ordin de restricţie, dar Alex Dobrescu nu se lasă

În cadrul unui interviu recent, actriţa a dezvăluit că nu o mai interesează ce face tatăl fiicei sale. Cristina Cioran vrea să stea departe de scandalurile cu acesta şi şi-a făcut o nouă relaţie. Chiar dacă a confirmat că trăieşte o nouă poveste de dragoste, se pare că bărbatul îi trimite în continuare mesaje de iubire.

„Închid subiectul acesta pentru că nu are sens. Eu nu vreau să vorbesc despre această persoană, care nu a încercat decât să îmi facă rău, din păcate pentru el. Îmi pare rău că face asta, sincer. Acum a trecut în partea cealaltă, acum îmi trimite mesaje de dragoste. Dacă vrei îți arăt, este șocant”, a declarat Cristina Cioran, potrivit Spynews.

„Mi-am învățat lecția și viața privată trebuie ținută privată. Nu, o luăm ușor, foarte ușor, nu e nevoie de mai mult deocamdată”, a mai spus vedeta.

Alex Dobrescu o face praf pe Cristina Cioran

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Dobrescu a răbufnit în cadrul unui interviu la adresa Cristinei Cioran. Bărbatul a dezvăluit că actriţa este cea care-l caută în continuare, deşi ea a fost cea care a cerut un ordin de protecţie împotriva lui. Mai mult, acesta spune că vedeta îi face declaraţii de dragoste şi încearcă să-l provoace cu poze deocheate.

„Să plece cu ea în străinătate? Niciodată! Cine își dă acordul? Dar nu are iubit, unde să plece? Unde are iubit? Nu are niciun iubit, minte. Ea îmi da mie mesaje în continuare, chiar dacă nu are voie, că mă iubește, îmi trimite poze dezbrăcată cu ea, nu are pe nimeni, este singură. Normal că mă caută… unde mai găsește ea un bărbat ca mine? Nu are unde”, a spus Alex Dobrescu pentru Click.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×