Cristina Cioran a vorbit cu fosta soție a lui Alex Dobrescu: „Sper să-i prelungească și ei ordinul de restricție”

Publicat: 21 mai 2024, 17:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Cristina Cioran a vorbit cu fosta soție a lui Alex Dobrescu: Sper să-i prelungească și ei ordinul de restricție

Cristina Cioran a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că a vorbit cu fosta soţie a lui Alex Dobrescu. Se pare că femeia are probleme în continuare cu bărbatul şi speră ca autorităţile să îi prelungească ordinul de protecţie pe care l-a cerut împotriva lui.

Alex Dobrescu s-a prezentat ieri, din nou, în faţa instanţei după ce și fosta lui soție a cerut prelungirea ordinului de protecție împotriva lui. Femeia a apelat la ajutorul autorităţilor după ce tatăl fiului său a aruncat de pe stradă un ghiveci în balconul casei în care aceasta locuieşte.

Cristina Dobrescu a decis să reclame acest incident, dar înainte a avut o discuţie cu Cristina Cioran, cel mai probabil pentru a se consulta în ceea ce priveşte demersurile legale pentru ordinul de protecţie.

Ce spune actriţa despre discuţia cu fosta soţie a lui Alex Dobrescu

Cristina Cioran a dezvăluit în cadrul unui interviu recent faptul că îi pare rău că femeia trece printr-o astfel de situaţie. De asemenea, actriţa mărturiseşte că speră ca ordinul de protecţie să i se prelungească, mai ales că fiul lor este supus unui stres major.

„Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că Noel e supus acestui stres. Sper să-i prelungească și ei ordinul de restricție împotriva lui pentru a fi protejat copilul. Am spus prelungire pentru că avea deja un ordin provizoriu. Îmi pare rău pentru ea. Mai multe nu vreau să comentez’, a spus actrița pentru click.ro.

Cristina Cioran: „Eu am rămas cu datoriile”

Actriţa a povestit în cadrul unui interviu recent că ea şi tatăl fiicei sale au avut două magazine de haine în Capitală. Afacerile nu au mers deloc, astfel că vedeta a rămas cu foarte multe datorii.

„Văd că el se laudă că a pierdut 150.000 de euro. Investiția pentru cel de-al doilea magazin a reprezentat banii mei strânși pentru apartament. Am dorit să dezvoltăm o afacere care mergea foarte bine. Dar nu a mai mers. Din păcate, Alex nu s-a mai ocupat. Iar acum, când a încasat pe niște comenzi, nu a pus niciun ban înapoi, din banii luați din casă, așa cum promisese”, a declarat Cristina Cioran pentru cancan.ro.

În continuare, fosta prezentatoare TV a afirmat că nu mai dorește să aibă vreo legătură cu Alex Dobrescu și că regretă profund decizia de a-și investi economiile în afacerile acestuia.

„Eu am rămas cu datoriile, pentru că în ultimul timp asta s-a întâmplat, m-am îndatorat pentru că avea de plătit multe chestii. Datorii făcute prin cluburi”, a mai dezvăluit actriţa.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 17:51 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×