Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței! Abia ce o ceruse în căsătorie: „Nu ne mai înțelegeam”

Publicat: 03 nov. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței! S-a anunțat o nouă despărțire în showbizz! S-a rupt lanțul de iubire dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu!

Zvonul că proaspeții părinți s-ar fi despărțit a luat amploare de ieri, 2 noiembrie, și este încă pe buzele multora! Cristina Cioran și omul de afaceri Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, se pare că nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, informația a fost șocantă deoarece actrița și prezentatoarea TV, aveau și planuri de nuntă iar Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent, mai precis chiar pe data de 20 octombrie.

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței!

Contactată de Ciao.ro, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii, specificând faptul că relația ei cu tatăl Emei, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată, a luat o pauză.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cât despre o posibilă împăcare, dacă mai există șanse sau nu, Cioran a continuat: „Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai completat vedeta, despre despărțirea de Alex Dobrescu, la Antena Stars.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Cioran pe 20 octombrie

Chiar în dimineața zilei de 20 octombrie, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de tatăl fetiței sala alături de care părea extrem de fericită până atunci și chiar a declarat la un moment dat că și-ar mai dori, de ce nu, un al doilea copil. Chiar dacă nu a avut încă inelul pregătit pentru cererea în căsătorie, deoarece este comandat și urma să sosească, Alex Dobrescu i-a cumpărat un frumos buchet de flori și i l-a adus la pat iubitei sale.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a declarat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

„Nu ne mai înțelegeam”

În timp ce Cristina Cioran a confirmat că relația ei cu tatăl copilului se află deocamdată într-o pauză, Alex Dobrescu nu a făcut declarații precise. Partenerul de viață al Cristinei Cioran a scris pe Facebook o precizare, la o filmare în care apare alături de vedetă. A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”. La care unul dintre internauți a lăsat un comentariu: “Fost iubit, viitor soț, probabil la asta se referă. Presa speculează, ca de obicei, din lipsa de subiecte”. Alex a venit și el imediat cu răspunsul la comentariul de mai sus. “Bravo! She’s THE ONE! (N.R.: Ea este aleasa!)”. Semn că o iubește pe Cristina Cioran și poate pauza lor este una binevenită. După care, de ce nu, s-ar putea împăca și face liniștiți cea mai frumoasă nuntă.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au devenit părinți în primăvara anului trecut, atunci când, actrița a născut-o prematur pe Ema, fetița lor, la doar 29 de săptămâni.

Publicat: 03 nov. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă