Cristina Cioran îl face praf pe fostul iubit: „Eu am chemat Poliția în stradă, pentru că…”

Publicat: 15 dec. 2022, 13:22 Autor: Camelia Vedete

Cristina Cioran nu mai tace și îl face praf pe fostul iubit, Alex Dobrescu. Se pare că motivul scandalului din stradă s-a iscat după ce vedeta a chemat Poliția.

Cristina Cioran a declarat pentru CANCAN.RO toate secretele din spatele scandalului cu fostul iubit, Alex Dobrescu.

Cristina Cioran îl face praf pe fostul iubit

Astfel, vedeta a stabilit cu fostul său partener să meargă în incinta locuinței în care au locuit împreună până de curând pentru a-și lua lucrurile rămase după plecarea ei. Așadar, Alex Dobrescu a fost de acord, însă, după spusele actriței, după s-a răzgândit.

Cristina Cioran susține că nu avea cheie pentru a intra în locuință, așa că s-a întâlnit cu fostul partener pentru a-i deschide ușa. Acesta, în final, nu a mai vrut să-i dea lucrurile actriței, iar situația a degenerat. Cristina susține că Alexandru Dobrescu a făcut urât, așa că ea a chemat Poliția.

„Mai aveam ceva de lămurit și mai aveam niște lucruri de luat. N-a vrut să mi le dea și a făcut urât. Avem niște lucruri de luat de acolo, de unde am locuit împreună și inițial a zis că mă lasă, să vin să le iau, după care s-a răzgândit. Nu aveam cheie. Am chemat eu Poliția. Am mai vorbit… Habar n-am acum (nr. cum rămâne cu lucrurile pe care le avea de luat din casa în care a locuit cu Alex Dobrescu)”, a spus Cristina Cioran, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Conversație intimă între Cristina Cioran și iubit, după despărțire

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, au ajuns la final de relație! Cei doi se ceartă, mai nou, și pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit. Deși prezentatoarea TV a confirmat separarea, se pare că, iubitul ei nu vrea să o accepte. Astfel, el a dat câteva declarații în care spunea că se vor împăca și vor face nuntă conform planului.

Ei bine, se pare că nu este așa. Alex Dobrescu a postat câteva conversații intime dintre cei doi. În acestea, Cristina Cioran îl pune la zid pe fostul iubit.

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu lingeai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

Cum s-a apărat Cristina Cioran

După ce Alex Dobrescu a făcut public schimbul de mesaje pe care l-a avut cu fosta lui iubită, aceasta a reacționat imediat.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Crisina Cioran pe rețelele de socializare.

Publicat: 15 dec. 2022, 13:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă