Cum se simte Cristina Cioran după despărțirea de iubit? Noi detalii ies la iveală: „El deodată a fost de nerecunoscut, a fost un șoc”

Publicat: 22 dec. 2022, 13:25 Autor: Camelia Vedete

Cum se simte Cristina Cioran după despărțirea de iubit? Cristina Cioran a fost invitata lui Cristi Brancu în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV.

Actrița a vorbit despre cum trece peste momentele de după separarea de tatăl copilului, ce va face de sărbători și cu cine va petrece Crăciunul și dacă mai dă vreo șansă iubirii.

Cum se simte Cristina Cioran după despărțirea de iubit?

”A fost un an foarte interesant, ciudat. Și anul trecut s-a sfârșit dubios, că am fost în spital cu Covid, de Crăciun. După care a venit Anul Nou cu de toate, și vara cu de toate și toamna a culminat. Eu nu învăț niciodată din greșeli. Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea și tot nu am învățat. Am foarte mare încredere în oameni. Dacă permit cuiva să se apropie de sufletul meu, de ce nu aș crede pe cineva când îmi spune ceva? Am foarte mare încredere în oamenii care sunt apropiați mie. Sunt puțin sătulă de îndrăgosteli. Nu vreau cunoștințe noi”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată de Cristi Brancu dacă are regrete, actrița a punctat: ”Am mici păreri de rău, dar regrete… Hai să fim serioși, că nu am stat cu pistolul la tâmplă. Sunt regrete în viață, dar mai mult păreri de rău. Am spus despre mine că sunt atât de orgolioasă încât nu cred că mi se poate întâmpla mie ceva de genul ăla, sau de genul ăla…”

Cristina Cioran a spus că de Sărbători va fi doar cu mama ei și cu cea mică: ”De sărbători voi fi cu mama și Ema. Cred că vom merge la Constanța.”

Lista de dorințe pentru 2023 e simplă în cazul Cristinei. Nu își dorește altceva decât sănătate – pentru ea și pentru Ema. ”Sunt o fată simplă, de la Constanța. Îmi doresc sănătate și cam atât. Nu vreau nimic. Nu mă interesează nimic. Vreau să fie Ema bine și vreau liniștea sufletească pe care am mai avut-o. O despărțire nu e sfârșitul lumii. A fost greu până am luat decizia. După, nu a mai fost greu, pentru că mi-am asumat-o, tot pentru că sunt foarte orgolioasă.”

Noi detalii ies la iveală: „El deodată a fost de nerecunoscut, a fost un șoc”

Cristi Brancu a dorit să afle detalii despre ce s-a întâmplat de s-a ajuns la despărțire. ”De multe ori încercăm să atragem atenția prin orice metode. Nu e problema mea. Sunt relaxată. Evident că nu mi-a fost ușor. O despărțire nu e doar o despărțire, e o mutare, o schimbare de peisaj, de viziune, de dimensiune, resituarea dimensiunilor. Sunt niște momente prin care treci și trebuie să le accepți. De multe ori noi suntem mai mulți oameni într-unul singur.

Eu despre tatăl copilului meu nu voi vorbi niciodată urât. Au fost niște momente mai puțin frumoase, dar care trec ușor, ușor. Ce am învățat din despărțirea asta este că trebuie să dau timp să se vindece. Și cam atât. Nu mi-aș fi imaginat în septembrie sau la început de octombrie că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră, cu el – deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu îmi reproșez nimic. Am încercat tot, până când am zis: «hai că am plecat!»

La mine a fost un șoc, că nu îmi venea să cred. Ne cunoșteam într-un fel și, dintr-odată, nu am mai fost. Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite. Așa se întâmplă în viață. Se spune că în primii 2 ani de viață ai copilului, în cuplu se întâmplă schimbări și multe cupluri pleacă pe căi separate. Acum facem și noi parte din statistici.”

Nu vrea să mai audă de împăcare

Cristi Brancu a dorit să afle pentru telespectatorii PRIMA TV dacă mai există drum înapoi în relația dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale. ”Ce drum înapoi, Cristi? Nu cred. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, reveniri, regăsiri. Doar că, în situația asta, s-a produs foarte mult rău, s-a stricat foarte mult, s-a pierdut foarte mult respect. Ca atare eu, chiar dacă el își doreșt, nu. Aici vorbesc de noi. Doi oameni se despart atunci când unul nu mai are nevoie de celălalt și celălalt nu îi mai poate oferi ce are el nevoie.

Vorbesc de nevoile dintr-un cuplu. El este liber să își găsească și să își facă nevoile. Să fie clar: noi am fost foarte fericiți o perioadă lungă. Iar dacă vezi că nu mai ești, aia e. Nu o să mor încercând! Sunt obiective care se schimbă în viață. Sunt momente care te duc către altceva. Eu nu cred în relația în care să fii împreună pentru copil. Cred în adevăratele sentimente și atat. Și nu cred nici în «mă mai distrez puțin și ne vedem noi într-o altă viață». Lăsați!”

Cristina Cioran îl face praf pe fostul iubit

Se pare că motivul scandalului din stradă s-a iscat după ce vedeta a chemat Poliția.

Cristina Cioran a declarat pentru CANCAN.RO toate secretele din spatele scandalului cu fostul iubit, Alex Dobrescu.

Astfel, vedeta a stabilit cu fostul său partener să meargă în incinta locuinței în care au locuit împreună până de curând pentru a-și lua lucrurile rămase după plecarea ei. Așadar, Alex Dobrescu a fost de acord, însă, după spusele actriței, după s-a răzgândit.

Cristina Cioran susține că nu avea cheie pentru a intra în locuință, așa că s-a întâlnit cu fostul partener pentru a-i deschide ușa. Acesta, în final, nu a mai vrut să-i dea lucrurile actriței, iar situația a degenerat. Cristina susține că Alexandru Dobrescu a făcut urât, așa că ea a chemat Poliția.

„Mai aveam ceva de lămurit și mai aveam niște lucruri de luat. N-a vrut să mi le dea și a făcut urât. Avem niște lucruri de luat de acolo, de unde am locuit împreună și inițial a zis că mă lasă, să vin să le iau, după care s-a răzgândit. Nu aveam cheie. Am chemat eu Poliția. Am mai vorbit… Habar n-am acum (nr. cum rămâne cu lucrurile pe care le avea de luat din casa în care a locuit cu Alex Dobrescu)”, a spus Cristina Cioran, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Publicat: 22 dec. 2022, 13:25 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×