Prima reacție a lui Alex Dobrescu, după despărțirea de Cristina Cioran: „Sunt fostul…”

Publicat: 03 nov. 2022, 12:05 Autor: Camelia Vedete

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit! Vedeta TV a făcut anunțul de curând. Iată care a fost prima reacție a fostului iubit, după ce ea a anunțat despărțirea.

Cristina Cioran a pus punct relației cu tatăl fetiței ei! Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau, nu mai aveau puncte comune, așa că au decis să își spună adio.

Prima reacție a lui Alex Dobrescu, după despărțirea de Cristina Cioran

Mai mult, Alex Dobrescu a postat pe rețelele de socializare un video la care a lăsat câteva comentarii cu subînțeles.

A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”. La care unul dintre internauți a lăsat un comentariu: “Fost iubit, viitor soț, probabil la asta se referă. Presa speculează, ca de obicei, din lipsa de subiecte”.

Alex a venit și el imediat cu răspunsul la comentariul de mai sus. “Bravo! She’s THE ONE! (N.R.: Ea este aleasa!)”. Semn că o iubește pe Cristina Cioran și poate pauza lor este una binevenită.

Ce a declarat Cristina Cioran despre despărțire

Contactată de Ciao.ro, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii, specificând faptul că relația ei cu tatăl Emei, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima dată, a luat o pauză.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cât despre o posibilă împăcare, dacă mai există șanse sau nu, Cioran a continuat: „Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai completat vedeta, despre despărțirea de Alex Dobrescu, la Antena Stars.

Publicat: 03 nov. 2022, 12:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă